Senem1790 OMerveG58 mehmet karahancer doktorum daha fiyat almadim cnm çarşamba günü gittiğimde alacam insallah
Muzika Simayyy doktora göre değişiyor mu? Ben de bugün fiyat aldım, dr adı sormadan fiyat verdiler. Standart paket 7000, vip 10000. Sezaryen epidural+1250, normal epidural+2500 dediler bize 😌
Simayyy Muzika benim doğum Ocak ayı içinde, doktora göre değişiyor mu bilmiyorum benim doktorum Elif Çınar
OMerveG58 Senem1790 bihter hanım benim doktorum doktordan doktora fark eder genel olarakta sorar ogrenmeye calisirim 😊
OMerveG58 Senem1790 bihter hanim muayene 120 TL dogum ucretide normal 2075 sezeryan 2375 mis canım Nuray hanim var bide oda 2019 yıli boyunca muayene ücreti 100, normal doğum 1575, sezeryan 1875 tl 😊 sen ordan diger doktorlarida hesap et 😊
baharayazz OMerveG58 Canım bende Bihter hanıma gidiyorum ama sgk olmadığı için özel hastayım :) muayene 150 veriyorum . Banada özel hasta olduğum için normal 2500 sezaryen 2700 denildi muayeneden çok memnunum umarım dogumlarıda iyidir sen ne düşünüyorsun fiyatlar hakkında ve Doğumu için bilgin var Mı🙂
OMerveG58 baharayazz baya arastirdim canım ben ilgisindende bilgisinden de memnunum gereksiz bilgi vermiyor gereksiz test yapmiyor ultrasyon muayene araliginida yakin tutmuyor zarar vermesin diye son 4 gunum kaldi dogumdan sonra tekrar bol bol yazar bilgilendiririm insallah 😊
baharayazz OMerveG58 haklısın bende o konuda çok memnunum :) kolay güzel bir Doğumun olur insallah canım ☺️ Çok az kalmısss :) bilgilendirmeni bekliyorum
OMerveG58 baharayazz evet az kaldi valla heycanı stresi hepsi var tesekkur ederim insallah tabiki mutlaka haber vericem 😊