GizemKaan AlininAysesii maalesef İstanbul’dayız ve sanki buradan hiç gidemeyecekmişiz gibi bi his var içimde 😊 siz neredesiniz
AlininAysesii GizemKaan Hakkari maalesef. Doğma büyüme İstanbulluyum ben, gözümde tütüyor İstanbul, niye gitmek istiyorsunuz? ☺️
GizemKaan AlininAysesii ya ne güzel bende Mersinliyim ☺️ Burada kira vs olsun çok pahalı canm. Mersin’de evimiz var. Satalım buradan alalım diyoruz ama burada ki evler 700-800 den aşağı değil😅 kira olarakta neredeyse maaşın yarısı gidiyor artık sen düşün 🙈
AlininAysesii GizemKaan Yaa evet Suriye’lerden sonra mahvoldu canım şehir. Hangi ilçedesiniz siz? Bizim de bu yaz bitiyor doğu görevi, nereye gideceğimi seçemiyorum bi türlü 🙈 bebiş de tam tayin dönemine denk geldi 😓
GizemKaan AlininAysesii Biz Başakşehir kayaşehirdeyiz canm. Sizinde Doğu görevi bitmiş ne güzel 👍 Ege taraflarını yazın valla mis gibi ☺️ Ya da buyrun İstanbul a alalım sizi 😁😁 Bebeklede zor olur canm haklısın ama elbet Allah yardımcı olur ya.
AlininAysesii GizemKaan Aaa kayaşehiri biliyorum yakın bize, mall of’un oraları biliyorsundur belki orada oturuyordum ben de ailemle. Kocaeli ve Çanakkale arasında gidip geliyorum ben, siz nereyi istiyorsunuz nr kadar kaldı İstanbul’un bitmesine?
GizemKaan AlininAysesii evet canm bizede çok yakın mall of. Daha 1 yıldır İstanbul dayız. Eşim eğer bu sene tercih hakkı verirlerse tercih yapacağım diyor ama pek ümidi Yok. Bizde Doğuya gitmek istiyoruz, İnan yer hiç farketmiyor yeter ki gidelim diyoruz. bir türlü alışamadık buraya.
AlininAysesii GizemKaan Abooo doğuda durumlar daha berbat kız doktor imkanı bile yok resmen, 3 yılım gitti benim burada yoktan yere
GizemKaan AlininAysesii doğuda tabi şehirden şehirde fark ediyor. Mardin’de Batman’da Diyarbakır’da arkadaşlarım var çok rahatlar. Tabi bi de öyle yerler gelir mi oda var. Hayırlısı olsun inş canm ya kısmet böyle şeyler
sevil87 Anneolacak ben de 1, 2 defa oldu gibi ama çok alakasız sağ tarafta bebek değildir herhalde göbeğe çok yakın değil di pıt pıtlar
Drycgds sevil87 her bunye farkli dogumdan sonra veriliyo benim gorumcem mesela 50 kilo ile hamile kalmis 75 kilo girmis doguma ama suan normal tabi vermis
sevil87 Esba2019 akıntı bende de var ağrılar yatarken rahatım ama hamile değilimiyim diye düşünüyorum karnım sertleşti
Gizemyunusduman sevil87 ben 19 haftalık hamileyim bazen karnımda acayip bir şişlik hissediyorum bazen böbreklerim ağrıyo birde bikaç gündür gribim kuru öksürük beni öldürücek her öksürükten sonra kasıklarıma sancı giriyo hareketlerini de ilk olarak 16+6da hissettim sonra 17+4te hissettim bu aralarda hareket gibi Bi şeyler oluyo içerde ama emin değilim ve en sıkıntılı olduğum konu artık eşofmanlarım ve pijamalarım sıkmaya başladı geceleri altımda sadece iç çamaşırıyla uyuyorum en yakın zamanda çarşıya çıkıp hamile taytlarından alıcam