Kizlar ilk gebeligimde detayli ultrasonda 25. Haftada aciklik goruldu ve acil serklaj oldum. 37. Hft kadar hep yattim ve 37de bebek sezeryanla alindi.
Doktorum 2. Hamileligin olursa 12de dikerim demisti.
Kizim simdi 4 yasinda. Maddi manevi hazir degiliz 2 .ye ama ben hep sorguluyorum. Esasinda isterim kardesi olsun.
Ama ailem sehir dışında, kaynanam faydasiz.
Yatarak mi gececek 2. Serklaj da?
Kizimin okul zamanina denk gelebilir. Esim iste kim getirip goturur. Bunlar hep gercekler.
Kisacasi 2.de de serklaj oldun ama yatmama gerek kalmadi diyen var mi merak ediyorum
Serklajla 1.yi doğurup, 2. Ye hamile olanlar
Canimannem ilk gebelıgıımde serklaj olamadım erken doğumum oldu 12 haftalığım yarın serklaj olacağım. Doktor 1 hafta yatacaksın sonra hersey serbest dedi önlem amaçlı serklaj olan kadınlar serbest oluyor acil serklaj olanlar yatarak gecırıyor sizin gibi.
İlk gebelıgımde detaylıda kısalık çıkınca serklaj olsaydın yatarak gecıcektı serklaj olamadım yıne yatarak geçti 12.-14 hafta arası atılan serklaj önlem amaçlı olduğu ıcın genelde serbest olunuyor
Guzelanne56 Sagolun
Allahim sizin yardimciniz olsun insallah her isiniz yolunda ve istediginiz gibi gider 🙏🙏🥰
Canimannem allah razı olsun ınsallah sizinde hersey bekledıgınızden guzel olur umarım❤️😘