Kb4576 Cudana rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende bekliyorum bakalım dört gözle hareketlerini hissetmeyi ☺️
iremsevinc Kb4576 aynen ama zaman geçiyor illa bazen ben bile düzenli hissetmiyorum bi gün çok hareketli bi gün çok nadir 22 haftalıgım şu an
Nurmxx Kb4576 19. Haftada mısır patlaması gibi hissetmişdim 24. Haftadayım şimdi daha net hareketlerini hissediyorum
Kb4576 kuzeymom__ ahaha 😄 rabbim kucağınıza almayı nasip etsin 😄 vakti zamani gelince inşallah bende hissederim tabi dayak yemek istemem ama olsun canları sağolsun 😄
kuzeymom__ Kb4576 amin inşallah sizde öyle 🥰 ya yediğim dayak bile tatlı inanın erkek diye mi bilmiyorum ama bazen karnım açık uzanıyorum eşim tekmeye dönüp bakıyor iyice güçlendi bir an önce hareketlenir çok güzel bir his 🥹😂
Evhamlikurabiyeanne Ilk kizimi 17 de bir kere hissedip 19 a kadar hic hissetmedim bu kizimi 17.haftadan itibaren hissetmeye basladim
kardelen54 17 18 de çok hafif kelebek gibi ama nadiren hissettim şimdi 19 dayım her gün 2 3 kez hissediyorum özellikle akşam otururken ilk gebeligim benimde
Gamze_dn Kb4576 ilk gebeligimi 20 .haftalarda hissetim ikinci gebeligim ve 14 haftada hissetmeye basldm boyle karninizin icinde birden baloncuk patliyor gibi arka arkaya
Kb4576 kuzeymom__ ay maşallah insan dovulmeyi bile seviyor yeterki o Minik ayaklardan tekme yiyelim 🥹🥹
Meltemm21 Kb4576 20. Haftadayım ilk gebeliğim tekme hissetmedim ama karnımın içinde bazen seyirme gibi oluyor sanki bebek kayıyor gibi bi kaç kere oldu bende heyecanla bekliyorum