Kb4576 Kızlar sorum başlıkta bebeğinizin hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız kaçıncı hafta ve ne sekilde hissettiniz
Aylaa123 Kb4576 İlk gebelikse 22. Haftaları bulabilir hareketlerini hissetmek o haftaya kadar hissetmeye bilirsiniz ama kişiden kişiye değişkenlik gösteriyor kilo felanda çok etkili kilolu bir yapı varsa çok daha geç hissedersinşz ben 16+4 te pıt pıt gibi hissetmeye başladım 20+3 üm artık çok net hissediyorum ilk gebeliğim bu arada
alinsmom_ Kb4576 22. Haftada Hissettim ilk gebeliğim benim🥰 Böyle sanki itme çekme gibi bir şey vardı karnımda sanki böyle karnımı bir şey çekiyordu ben ilk öyle hissettim sonra zaten pıtpıt tekmeyle devam etti
Kb4576 iremsevinc hmm anladım o zaman daha çok uzun yolum var benim galiba 😄heycan yapıyorum bir an önce hissetmek istiyorum da ben
iremsevinc Kb4576 aynen ama zaman geçiyor illa bazen ben bile düzenli hissetmiyorum bi gün çok hareketli bi gün çok nadir 22 haftalıgım şu an
Kb4576 Aylaa123 ilk gebeliğim henüz 9. Haftadayiz bazen de korkuyorum hiç birşey hissetmiyorum acaba birşey mi oldu diye o yüzden bir an önce hissetmek istiyorum ☺️
Kb4576 alinsmom_ bende bir an önce hissetmek istiyorum hareketlerini ama yorumlardan anladığım kadarı ile daha uzun bir yolumuz var henüz 9. Haftadayiz çünkü ☺️
Kb4576 Neferut aslında biz çok büyüdü zannediyoruz çok küçük oldukları için hissedemiyoruz belkide ☺️
Aynurozturkkk Kb4576 Bende 15+4 kelebek kıpırtısı gibi hissediyorum karnımda kanat çırpıyor sanki😂 2 gün oldu hissetmeye başladım
Cudana İlk gebeliğim, 15. haftada çok hafif pıtpıtlarla başladı. Sonra güçlendi 17-18’de. 21’den sonra epey tekmeye döndü şimdi 25 bitti çok güçlü
Kb4576 Cudana rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende bekliyorum bakalım dört gözle hareketlerini hissetmeyi ☺️
Damlakhrmn 17.hafta da herkesin dediği gibi pıt pıt şeklinde hissediyodum ilk gebeliğim şuan 34 haftalığız yerimiz de durmuyoruz maşallah ağzımdan çıkıcak sanki 😂
Kb4576 Damlakhrmn ayy maşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin bende diyorum biraz hareket hissetsem de ağzımdan çıkacak gibi olmasını da istemem sanırım 😄😄