Pskmom Helbestt bu konuya çözümü şöyle getirmişler. Sabah çok erken saatte gidip muayene sirasi almak gerekiyormus
Ksmkubra findiktan11 benimde dün idrarda protein ++ çıktı. Tansiyonum 14 çıktı sonra 12 ye düştü bugün 13 çıktı sonra 11 e düştü. Bende gebelik zehirlenmesi şüphesiyle gittim acile tansiyon aleti al 14 ü geçerse doktora git. Orada 13 çıktı bu yüksek değil dedi. bana doktorum tansiyonun yükselirse gel dedi. Ama yine de doktorunuz daha iyi bilir danışın
Mucize_annesii 1Sendemi2 cnm hala kusan biriyim öyle dikkat ettiğim birşey olmadı yediklerimle alakalı sürekli karpuz tüketiyorum onunla bir ilgisi var mı bilmiyorum
1Sendemi2 Mucize_annesii bnce genetik ya ilk gebeligimde hiç bisey yiyemedim bulantıdan ama benim kilolu doğdu. Bunda ne bulsam yiyorum zayıf bebek
Ksmkubra Ebruasya34 ay o doktor bir sussun. Bana da 33 te 2000 kiloydu geride yetersiz besleniyorsun her gün kırmızı et ye yedim çocuk kilo alsın diye bastım bünyeme proteini. İdrarımda protein kaçağı çıktı. Belki etkisi yoktur ama ben öyle düşünüyorum. Herkesin bebeği de 4 kilo doğmak zorunda mı ya? 2500 geçmesi sağlık için yeterliymiş. Kaan Kocatepe var YouTube’da onu dinleyin
Busestl Helbestt ben özele gidiyorum ama aynı zamanda devletede gidiyorum 2 hafta sonra zaten senin için randevu alabilme durumun açılcak sisteme girince hangi tarihte randevu alabileceğin yazıyor o tarihte alabilirsin randevuyu
Helbestt Busestl evet de Van’daki hastaneler çok yoğun randevu alabilme tarihinden iki hafta sonra ya veriyor randevuyu dolu hep çünkü
Dilrubaozsukonyr 17+5= 198 gr 19 = 260 gr 22+3= 463 gr boy 26 cm Kızlar bende eşimde zayıfız genetik olarak bebeğin zayıf olma ihtimali çok yüksek çok düzenli ve sağlıklı besleniyorum. Umarım 3500 altında doğurmam.
Edanur65 Melisarsss Allah razı olsun içimi rahatlattığın için teşekkür ederim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin peki yemene dikkat ettin mi yada nelere dikkat ettin
Melisarsss Edanur65 rica ederim ne demek 1910 gramı duyduğumda ertesi gün kurbandı zaten bol bol et yedim tüm kurbanda hergün 1 bardak süt içtim yatmadan hala içiyorum süt 200 ml günde sende iç içmiyorsan eğer 🥹