glygzgn Biz de 36+5 deyiz 2400 gr.35+1 de gitmiştim o zamanda 2400dü.Bu hafta hiç kilo almamış. Biraz korkuttu doktor.
seraykaraoglan O-zge_1234 muzlu süt kaşar peyniri kırmızı et ceviz badem fındık son haftalarda bebişe kilo aldırıyor 🥹
Sinem_klc Zeyyno_ ilk gebeliğim bilmediğim için öyle deyince korktum şuan en azından içim rahat etti.
1Sendemi2 Mucize_annesii bnce genetik ya ilk gebeligimde hiç bisey yiyemedim bulantıdan ama benim kilolu doğdu. Bunda ne bulsam yiyorum zayıf bebek
Gul-5757 findiktan11 aynı haftayız benim de 2740 dı iki haftaya doğum neye göre merak ettim de benim bebeğim de inmiş ama öyle bir şey konuşmadık
Missprincess Sarina98 benimde karnım çok küçük ama bebeğim iri. O iç karınla alakalı tamamen kafana takma
aysegul1122 34+0 da 2350 gram 47 cmdi bizimkisi 35+3te tekrar randevumuz var bakalım ne kadar tombişleşmişiz 💜
aysegul1122 Sarina98 karın boyuyla alakası yok pek. Beni de gören en fazla 5-6 aylık hamilesindir diyor. Bir an rağmen benim hep üst sınırlara yakın gidiyor. Üzmeyin sakın bunun için kendinizi 💜
Sarina98 aysegul1122 çok teşekkür ederim gelecek hafta gideceğim dra. Ona kadar biraz kilo alsın diye dayanmadan yiyorum 🤦 kilosu az olmasından korkuyorum