Neferut miavega çok kötü bi his değil mi :( kontrole gittiğimde soracağım doktora şimdi de sağlık ocağına tansiyona şekere baktırmaya gidiyorum
Neferut miavega çok kötü bi his değil mi :( kontrole gittiğimde soracağım doktora şimdi de sağlık ocağına tansiyona şekere baktırmaya gidiyorum
miavega Neferut evet baya kötü bir his. Ben yürüyüş vs yapamıyorum, herhangi birine misafirliğe gitmek istemiyorum. Evde de ev işleri ve sorumluluklarım dışında hep uzanıyorum 😔
26Seyma26 Neferut hic birşey yapamıyorum bu beni üzuyor bide çare bulan doktoruna soran olursa buraya yazsın ya kızım var benim şimdi ikinci kızım gelicek inşallah iyilesiriz
Seliinkahya Ben kbb uzmanına gittim vertigodan şüphelendik ama vertigo değilsin dedi hamilelikte olabilir dedi uzun süre aç kalma dedi tek temennim hamilelikten sonra geçmesi artık yapıcak bir şey yok doğuma kadar çekeceğiz
Neferut Seliinkahya vertigodan ben de korkuyorum dün kısa bi süre kulağım falan da ağrıdı kaçıncı haftadasın benim daha doğuma çok uzun süre var o zamana kadar sürerse çok kötü olur
Neferut Seliinkahya panik atağım var evet o da olabilir mi ya doğru söylüyorsunuz kalbim falan da çok hızlı atıyor
miavega Seliinkahya @Neferut kızlar bende de panik atak ve anksiyete var 😅 üçümüzün de ortak paydada buluşması tesadüf değil gibi
Neferut Seliinkahya evet ama ben migrenden dolayı kullandım atakları kessin diye ve kullandım yani bu ne anlama geliyor 🥺
Seliinkahya miavega İşte hamilelik hormonlarından dolayı panik atak bize geri döndü umuyorum ki doğumdan sonra geçsin gerçekten tek temennim bu
miavega Seliinkahya benim de içimde böyle bir his vardı hep acaba psikolojik mi diye. Şimdi yaşadığım şeyi yaşayan iki kişi de daha böyle bir problem olduğunu duyunca emin oldum. Ben de daha önce antidepresan kullandım. Hatta ikinci bir tedaviye başlamıştım ki hamile olduğumu öğrenince direkt bıraktım. 🥲
Seliinkahya Neferut Yani canım bende kullandım hatta 2020 de bırakmıştım o yıldan bu yıla hiç atak yaşamadım ama hamilelikte tekrardan geri döndü ya da bilmiyorum hormonlardan dolayı mı böyle oluyor doğunca görücez artık emzirme döneminde antidepresan da kullanamam diyorum ya inşallah doğumdan sonra geçer