Merve-metin Fidan_Aylin22 gecikmemin 3.gününde yoğun mide bulantısıyla acile gittim hamile olacağım aklıma bile gelmedi çünkü hormonlarda tembellik vardı hep gecikmeli oluyordu serum taktırmak için gittiğimde dr beta bakalım dedi 24031 çıktı dün öğrendim daha yeni rabbim size de nasip etsin inşallah 🙏🏻
M_glsm Fidan_Aylin22 ben iki gebeligimide 1 hafta sonra ogrendim cunki hep gecikmem oluyodu 4,5 gun o yuzden pek takmiyodum
Gunes-1110 Benimde bugün adet günüm ama olmadım sabah ilk idrarla test yaptım sonuç negatif çıktı. Acaba sonradan çıkarmı gecikmede yoksa ümidi kesmelimiyim?
Fidan_Aylin22 Gunes-1110 He mendede 10 gunnen sonra çıxdı 8may son aybaşı tarixim di çox gec gösderdj
Ummu__Meryem Fidan_Aylin22 Baci bax testi aybasima 8gun qala elemisem zeif cixib sora gunotru eledim basladi tundlesmeye
Fidan_Aylin22 Ummu__Meryem siz hamilesiniz şubeniz olmasın menim beta hcg aynasından 10 gun sonra 117 çıxdı 1hefde sonra verende ise 3904 çıxdı menum de testlerim bele idi isdesen girib profilden baxa bilersen paylaşmışdlm
Anneyim0707 Adet gecikmesinin 7.günü artimed bile negatif gösterdi 😂 galiba gerçekten yok ilk defa gecikme oluyor bukadar artık umudum kalmadı🙂↕️😞
mrvess Crnsln benim bat 2 Temmuz şuan negatif çıkıyor inşallah benim de geçince pozitife döner 😅 betanız kaç çıkmıştı
Crnsln mrvess benim 200 falan çıkmıştı betam düşüktü 2 gün sonra tekrar gel demişti doktor kan için 2 gün sonra gittiğimde 2 bin küsür olmuştu inşallah sizinde öyle olur 🌸🌸