turkan403 Fidan_Aylin22 benm iki kızımda da birgün gecikme ile çıkmıştı şuan 22gun olucak gecikme🤦🏼♀️🤣
Elanurakgun22 Fidan_Aylin22 ben kendim bilerek 10 gün geçmesini beklemİştim erken yapıp negatif görme ihtimalini karşı moralimi bozmamak için
SelinYalcnkya 13 gün. Umursamamıştım hep gecikiyor diye meme hassasiyetim oluştu ondan dolayı test yaptım pozitif çıktı
Crnsln Fidan_Aylin22 3 gün geciktiren sonra hafif silik çıkmıştı benim ondan önce erken gebelik testi yapmıştım negatifti 😅
mrvess Crnsln benim bat 2 Temmuz şuan negatif çıkıyor inşallah benim de geçince pozitife döner 😅 betanız kaç çıkmıştı
Busra1819 10 gün gecikmeyi beklemiştim o ay soğan suyu içtim kanamam olmuştu kanamadan dolayı günüm kaydı diye düşünüyordum aşırı halsizlik sonrası test yaptım pozitif gördüm
chaos Fidan_Aylin22 8 mart son adet tarihimdi 10 nisanda test yaptım pozitif çıktı bayram günü yana yakıla nöbetçi eczane aramıştım 😅
Niloyaaaaa Fidan_Aylin22 reglime 1 gün varken çıkmıştı aynı gün kan verdim 952ydi değerim.. bir kaç gün önce de yapsam çıkarmış
azracan20 Fidan_Aylin22 ilkinde 3 ikincide 20 gün sonra 20 gün bekleyip test yapmama sebebim de hem ihtimal vermemem hem hava değişimi sanmam hem de kilo aldığım için düzenimin bozulması sanmam 😂😂😂