Bebekim123 Sulerel canım bende Hatice taşlıya gidiyorum bana normal Doğum fiyatını daha farklı söylediler😱
Hilalceylan Bebekim123 sen hatice hanıma mı sordun canım benimde bu hafta randevum var sorucam bu hafta
Bebekim123 Sulerel hepsi farklı canım ben ilk sühendan hanıma gittim 160 falandı muayene sonra Hatice hanıma gittim 90’dı senem hanım da 80’miş @kirispim adlı arkadaş söylemişti sanırım 😊
Neeeesssli Ben de Sühendan hanıma gidiyorum kızlar epidural için ekstra 300 demişlerdi ama 2018di artar mı bilemiyorum
Bebekim123 Sulerel bende görüştüm aynı kişi ile görüştüm canım valla bize öyle dedi hatta annem ve eşimde yanımdaydı
Sulerel Hilalceylan Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin İnşallah🤲🏻 Benim de mart sonu Doğum inşallah 👶🏻
Mervesonmmez Bende 13 +4 canım sühendan hanımı cinsiyet için çok iyi diyorlar sende baslarda soyleyıp sonra yanılması oldumu
Bebekim123 Mervesonmmez canım benim arkadaşım ona gidiyordu ona başta kız dedi ve şuan 29 Ocak’ta doğacak oğlu 😍 ya netice onlarda insan yanılma payları elbette olacak ama işinde muhteşem kadın bence sühendan hanım
Mervesonmmez Bebekim123 13 haftalıkta bir tahmın yaptıda acaba yanıldıgı oldumu hıc diye merak ettım etrafımdakılerde hiç yanılmadı inşallah bendede yanılmamıstır işini gercekten hakkıyla yapıyor
Bebekim123 Mervesonmmez ne dedi canım sana Allah gönlüne göre versin 🙏🏻 Ya yanılabilirler çok erken haftalar çünkü karşımızdakiler de insan netice de