Sulerel Krispiim16 bende çekirge doruk Hatice taşlıya gidiyorum 2019 fiyatlarını sormuştum. Normal Doğum 2500, sezeryan 3600 olduğunu söylediler 🤗
Bebekim123 Canım en son gittiğimde geçen hafta cuma sordum muayene ücretleri aynıydı herhangi bi’bilgi gelmedi bize dediler
Bebekim123 Krispiim16 vermiyorlar canım ama ben ayın 4’ünde sordum bana öyle dediler bilmiyorum 🤷🏻♀️
Emelkanat Dün yıldırım doruğa gittim kontrol için muayne ücreti aynıydı 😂insallah zam olmadan bidahaki aya doğuma giderim🤭🤭
Bebekim123 Sulerel canım bende Hatice taşlıya gidiyorum bana normal Doğum fiyatını daha farklı söylediler😱
Sevdaliza Krispiim16 kaç haftalıksın? Ben çok memnunum Senem hanımdan Doğumu da ona yaptırmayı düşünüyorum acaba gece Doğum yaparsak doktorumuz gelir mi onu bilmiyorum
Bebekim123 Sulerel hepsi farklı canım ben ilk sühendan hanıma gittim 160 falandı muayene sonra Hatice hanıma gittim 90’dı senem hanım da 80’miş @kirispim adlı arkadaş söylemişti sanırım 😊
Krispiim16 Sevdaliza tabiki sorabilirsin canım en başta araştır zaten böyle şeyleri sonra doktor değiştirmek zorunda kalmazsın 😂😍