Esra1965 ffckizannesi 33 haftalıkken 2.150 gramdı erkek bebek yarın kontrol var bakalım ne kadar oldu yarın 35+2
Cennet-polat ffckizannesi 31+4du galiba 1970di ve herkes çok iyi diyordu doktorda öyle kilosu bana gayet normal geldi
Z_ulall Kaderozy Aa vallamı doğumuda dediki ağustos sonu eylül başı belki eylülede kalmassın Ozaman sana soru sorayım birkaçtane göğsünden hiç sıvı geldimi ? Çatlakların oldumu? Cinsiyet ne
Kaderozy Z_ulall çatlaklar hafiften oldu bir ara kıyafetim ıslanmıştı süt akmıştı cinsiyetimiz erkek sezeryan olacak benim normalde Ağustos sonu ama 9 agustosda istiyorum
Kaderozy Z_ulall yok eşim yurt dışına gidecek o tarihlerde o gitmeden olsun istiyorum oğlumda okula başlayacak okul açılana kadar iyice toparlanabilmek için
Z_ulall Kaderozy ablamın eşide gidiyordu yurtdışına çalışmaya zorlanıyordu baya Allah yardımcın olsun
Z_ulall Kaderozy akşam su geldi sanki hemen hastaneye gittik alttan baktı felan açılma yoktu nst kasılma vardı biraz ama şükür döndük eve bişey yoktu sendede oldumu su jelimsi kıvamda şeffaf renkte
Kaderozy Z_ulall gerçekten zor birde bu 3. Çocuğum olacak eşimin ailesi var onlar yardımcı oluyorlar sağolsun
Kaderozy Z_ulall yok bende olmadı ama ben geçen sancı var gibiydi onun için gitmiştim cikmamisti bildiğin idrar yapar gibimiydi su olunca öyle oluyormuş
Z_ulall Kaderozy yok ben lavobaya gittim kalktım kendimi sikecektim peçeteyle gördüm ilk sarı gibiydi iki ve üçüncü peçete şeffaf renkte jelimsi kıvamdaydı hemen hastaneye gittim
Z_ulall Kaderozy iyi Allah razı olsun yardımcı olmaları güzel benim ablam doğum yapmıştı hastaneden almaya bile gitmemişlerdi eşi ozaman yurtdışındaydı