ffckizannesi Kızlarr benim bebiş biraz küçük olacak minyon galibaa 1950 grramdı 45 cm boy sizde durumlar nedir . Bir de kızçe benimkisii
Busra_27_34_ ffckizannesi 34 haftalık iken 2100 idi şuan 35 haftalık olacağız doktor minnoş bir bebek olacak dedi kızım halbu ki 3500 doğmuştu her bebek bir değil demek ki😊🥰
Z_ulall En son 27 haftalıken gitmiştim 1216ydı bi hafta sonra tahililleri göstermek için gittğimde 1350 olmuştu şuan bilmiyorum 30haftalığım Erkek😇
buseyusuf27 ffckizannesi bilmem şimdi geldim 1 hafta önde gidiyormus simdide 34+6 yım ama 35+5 cıktı 2530kg 46cm cıktı
Mugi Ben de 32 haftalığım öğlen kontrole gidicem çok önde gidiyordu şekerden şüphelendi test yaptırdım temiz çıktı bakalım kaç olmuş şimdi ben de merak içerisindeyim
Glbhr-97 ffckizannesi 33 haftalıkken 2413 kg boyu ise 47 cm demişti doktorum ama kesin sonuç vermiyor ultrason
Z_ulall Kaderozy Aa vallamı doğumuda dediki ağustos sonu eylül başı belki eylülede kalmassın Ozaman sana soru sorayım birkaçtane göğsünden hiç sıvı geldimi ? Çatlakların oldumu? Cinsiyet ne