BirAskMasali1323 Kızlar bişey sorucam park yatak beşik alınca içinde yataginida veriyolar mi yoksa ayriyeten mi alıyoruz trendyoldan alicamda
Z_ulall Cigdoss ben sallamayı istemiyorum ama bebek nasıl ister onu bilmiyorum bana kalsa alıştırmak istemiyorum öyle ya elele nova anne yanı yada elele park beşik alıcam
Srfe01 Tatitati 0 3 yaş yazıyor 15 kiloya kadar sanırım bizde birde büyük mobilya beşik vardı buda böyle anne yani olsun istedim 2 yaşına kadar yatması yeterli bana göre
Srfe01 emirtimr1 yok bugün geldi kurulumunu yaptık çok zorlandık ama uğraştırdı biraz çok güzel oldu daha bebiş doğmadı ki nasıl kullanalım 😂
emirtimr1 Srfe01 aynısı😂 zormoldu kurduk bayıldım ama anlamadığım bir nokta var sadece pille çalışabiliyor sanıyordum ama fişe takmak gerekiyormuş sanırım sürekli
Srfe01 emirtimr1 evet fişe takip çalışıyor bende acaba şarj mi olması gerekiyor diye taktım bugün şarja sabaha kadar dursun. Bakalim
gktgmom Minikuzucuk biz anne yanı olarak ahşap beşik tercih ettik önündeki kısmı indirince anne yanı oluyor hemde sallanıyor tekerlekleri sayesinde kolayca taşıyabiliyorsunuz