Damlaozzz Minikuzucuk Huggy markasının napp modelini aldım çok kaliteli indirimdeydi en son tavsiye ederim
Zseda Eylul11 yatagi ile beraber geliyor. Yatağını ince bulan yetersiz bulanlar oluyor. Ama ben onda da yatırırım. Reflu yatagi sadece gece kusar bisey olur diye pimpiriklenip almistim. Almışken besigine koyarim orda uyur diye dusundum😃 40×67 olculerindeymis
cannkmrc Minikuzucuk İlk bebeğime mobilya beşik almıştım çok kullanışsız oluyor ikinci bebeğime park beşik aldım o kadar rahat ki annemlere kalmaya gidince de götürüyorum rahat ediyorum o kadar pratik ki daha önceden almadığıma pişman oldum iki bebeğimde küçük iki beşik kullanıyorum şuan
Mkalender numix merhaba elele madre yatagiyla yerden anne yani hali ne kadar yuksek acaba yatagim Biraz yuksekte yanyana denk Gelirmi merak ediyorum simdiden cokk tesekkur ederim
Mervecvk94 Minikuzucuk https://ty.gl/rmxozdoa2n Ben bunu aldım daha kurmadım erken diye ama tanıdık bir arkadaşım önermişti hem uygun hem şık
Uras3435 Minikuzucuk 40 ı çıkana kadar anne yani baby nest yatağını kullandım sonrasında küçük cibinlikli beşik aldık uygun fiyatlı portatif taşınabilir polly baby keten fileli ve 2 yasa kadar kullanabilecegi bir besik tavsiye ederim.😊🌺💙👍🏻
Cigdoss Z_ulall bence anne yani besik daha mantıklı 3 yaşına kadar yatiliyor sallaması park yatağa göre daha hızlı ben anne yani beşik tercih ettim Umay bebekden aldım kalitesi fiyatı çok iyi
Z_ulall Cigdoss ben sallamayı istemiyorum ama bebek nasıl ister onu bilmiyorum bana kalsa alıştırmak istemiyorum öyle ya elele nova anne yanı yada elele park beşik alıcam
Tugce0610 Minikuzucuk bence park beşik en iyisi marka da çok fark etmiyor sonuçta içine yatak alıcaksın kızım 3 yaşına girecek ve hala kullanabiliyoruz ve biryere gittiğimizdede yer yadırgamıyor yatağını götürdüğümüz için
CereenCkr Srfe01 kaç yaşına kadar kullanılıyor acaba bende aynı modelin huggy markasını almayı düşünüyorum
kubraclskn Minikuzucuk ben ebebekten aldım 2. Ürün % 25 indirimliydi çokta pahalı bişeye gerek yok bence anne yanı park beşik daha çok işinizi görür çevredekiler yatakta yatmıyorlar bile dedi kuzenimde yeni doğum yaptı yanında yatıyor
Seydaozk Benim odam küçük olduğu için baby plus alacaktım ama max 6 ay sonra tekrar yeni bi yatak almam gerekecekti o yüzden alanı biraz daraltsa da elele madre almaya karar verdim kargoda bi kaç güne gelir bakalım kurup deneyeceğiz herkes çok memnun.
Tatitati Srfe01 anne yanı kaç aya kadar kullanabiliyoruz baktığımda 11 kilo diyoe üst kat anne yanı, 11 kilo bebek en fazla kaç aylık oluyor ? Ben 1,5-2 yaşına kadar anne yanında yatırmak istiyorum nasıl bişey alabilirim
Srfe01 Tatitati 0 3 yaş yazıyor 15 kiloya kadar sanırım bizde birde büyük mobilya beşik vardı buda böyle anne yani olsun istedim 2 yaşına kadar yatması yeterli bana göre
EceSB Minikuzucuk elele madre kullanıyorum. Çok memnunum. Elelenin tüm ürünlerinden çok memnunum zaten.