babyiscoming_ Eliff_gny gebelikten önce yüksekti tansiyonum 13-14 çıkıyordu büyük. 4 haftalık hamileyim 3-4 kez ölçtürdüm 11-7 civarları çıktı hep
Hamisbayan Eliff_gny keşke benimde düşük tansiyonum olsaydı öylr bir bulduki beni yüksek tansiyon baş ağrısından kusmaktan kalp çarpıntısından duramıyordum 17/18 lere çıkınca 34. Haftamda doğuma alındım oyüzden sıkıntı etmeyin tuzlu ayran tüketin hafif bir churcill yapın sorun olmaz düşük tansiyon aksine iyi birşey
huysuz__ Eliff_gny evet uzun süre hareketsizlik düşürüyor, yarım saat 40 dk da Bi evi turla yavaş adımlarla hep yatar pozisyonda olma düşer tansiyonun öyle.
Eliff_gny huysuz__ arada kalkıp geziniyorum cnm yemek yiyince nefes alamıyorum çünkü sıkıntı basıyor darlık geliyor
huysuz__ Eliff_gny senle aramızda 1 hafta var benim mide de cayır cayır yanıyor kaç gündür, en zor süreçlere girdik🥲 sağ selamet doğuralım inşallah
Rabiul Eliff_gny benim tansiyonum zaten düşük iyice düşüyor bu sefer nefes almam zorlaşıyor konuşamıyorum bile doktorum soda ayran karıştırıp iç dedi
Sancar1302 Eliff_gny 2. Gebeliğim iki gebeliğim de de tansiyonum 6 5, 7 4 ,8 5 , 10u zor görüyorum çok şükür ilk geblikte sorun yaşamadım kızım doğdu bir sorunu yoktu bunda da yine çok düşük ama bir sorun olmadı yine