Cidden ümidimin tükendiği aydayım. Uygulamaya girip yumurtlama günüme bile bakmadım. Bakmayacağım. Bayram vs nedeniyle ilişki felan da olmadı. Ben de ağır grip geçiyorum. Zaten 1 yıldır dolu dolu olmuyor. Daha önce de demiştim sizlere kilom yüzünden olmadığını düşünüyorum diye. Bayram dönüşüyle birlikte 106 kiloyum. Hep ya çocuk varsa sıkı diyet yapmayım zarar verirse diyorsun ama artık ümidim felan kalmadığı için diyetime başlıyorum. Zayıfladıktan sonra da tedaviye başlayacağım. Bilenleriniz bilir denemediğim yöntem kalmadı.
Soğan suyu, hayıt otu, folik asitler, demir ilaçları, her gün yapılan yürüyüşler sporlar, değişik bir sürü kürler, avokado, bal, pekmez, fındık ceviz ne varsa çocuğunuz olmasını istiyorsanız bunları yapın denilen ne varsa yaptım. Olmuyor artık kabullendim. Gerçekten içimde hiç umut yok.. Allah’a bıraktım. O vaktini zamanını bilir. Ben inşallah kilo vermeye odaklanıyorum artık. Sizlere de kendime de sözüm olsun eve abur cubur namına hiç bir şey girmeyecek. Almayacağım, yemeyeceğim. Yaklaşık 5 ay sonra düğün var yine kuzenimin. Ve yakında da işe gireceğim. Elimden gelen sabrı göstereceğim ve ideal kiloma ulaştıktan sonra tedaviye başlayacağım. 🫶🏻🤲🏻 dualarınızı bekliyorum içimi dökmek istedim, okuyan herkese teşekkür ederim 💙