7273yeyeusbjssnzn 40+4günlük gebeyim doktorum 41 olunca yatış dedi ben yatış ve suni sancı tekrar istemediğim için evde ne gibi şeyler yapsam doğumum başlar sizler neler yaptınız doğumunuz başladı lütfen kızlar yardım edin 😊🌸
Alparslanmom__ 7273yeyeusbjssnzn top üstünde,zıplama Merdiven inip çıkma Ördek yürüyüşü Dip Squat Yerleri çömelerek silme
7273yeyeusbjssnzn Alparslanmom__ bunları yaptım hiç bir işe yaramadı bende canım hiç açılma dahi yapmadı bende ☹
7273yeyeusbjssnzn Btm571 hep alıyorum sabah akşam sıcak suya oturma denildi onu da yaptım vücudumda ağrılarım var yürüyemiyorum belimde yanma var yürürken bacağım kısalıyor sanki ama sancin yok diyorlar anlamadım gitti 🙄🤷♀️
Alparslanmom__ 7273yeyeusbjssnzn anladm sağlıkla kucağıniza alırsnz insllah bebeğinizi pozitif doğumlarninz olsun 🙏🌸
Alparslanmom__ Bazen neyaparsak yapalım bebeğimiz doğumu belirliyor son ana kadar belli olmuyor önemli olan sağlıklı bir şekilde olmaları 🙏
7273yeyeusbjssnzn Alparslanmom__ tabiki kesinlikle haklısınız ama ister istemez suni sancı bir defa aldım çok zor olunca o korku kalıyor ben de zaten doğumumda ölme riski çok yüksekti ilk gebeliğimde bu da aynı şekilde ilerleyince korku kapladı içimi ama yinede çok sağolun♥️🤗
7273yeyeusbjssnzn canss_96 pilates topunun üstüne oturup normal balon mu şişirecem doğru mu anladım 🤔🤭
Alparslanmom__ 7273yeyeusbjssnzn iyi düşünün iyi olsun Allah’ın bebeklerimizi bizlerle bağışlasın insllah 🙏
Rahsanakn Yaklaşık iki saatir düzenli sancı cekiyorum belimden kasigima doğru 39 haftalık oldum bende acaba sahte sancı mi diye ayrıt edemiyorum ama durulacak gibi değil sabahı zor edeceğim sanırım ilişkiden sonra bu hale geldim
7273yeyeusbjssnzn Rahsanakn umarım doğumunuz başlamıştır daha fazla beklemek çok zor oluyor RABBİM sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişinizi ♥️🥰güzel haberlerinizi bekliyor olacağım 🌸
canss_96 7273yeyeusbjssnzn evet ben balon zinciri almıştım süsleme için çoğunu kendim şişirdim topta zıplamadan hareket ettim ileri geri sadece
Rahsanakn 7273yeyeusbjssnzn inşallah dogumdur bu ikinci doğum olacak sanırım gerçek sancılar bunlar çok teşekkürler
Minos02 Benimde 40+2 oldu 2. Doğumum olucak pazartesiye kadar doğmazsa yatış yapılacak pazartesi suni sancı verilecek muhtemelen çok korkuyorum
Rahsanakn Ben doğurdum rabim kimseyi o sancida bırakmasın herkese hayırlı güzel doğumlar nasip eylesin
7273yeyeusbjssnzn Rahsanakn Amin aminn bir kere tatmış biri olarak çok zor olduğunu söyleyebilirim ikincisini almamak için çabalıyorum umarım güzel bir şekilde alırız kucağımıza bebeklerimizi ♥️🌸