FGA1210 ebru1221_ Çok geçmiş olsun Rabbim sana ve kalan bebişlerine sağlık versin inşallah. 🙏🏻 çok zor süreçlerden geçmişsin ama güzel düşün her zaman en iyisini düşün Allahın izniyle bir şeycik olmaz kısmeti olmasa gelmezdi 🥰
ebru1221_ FGA1210 amin hepimizin evlatlarına 🧿 maalesef kolay şeyler yaşamadım ama vardır bir hayır hepsine şükür 🥲 🤲🏼
Busra1819 [silindi] ilk hamileliğim 2 tane istiyorum ama 3. Yüde düşünmüyor değilim tekne kazıntısı olsun 😂
Dennz [silindi] ikinci hamileliğim artık noktayı koymuş olucam doğurunca. Allah olmayanlara nasip etsin yeterli bizim için çok çocuk yapmak marifet değil bakmak önemli
2Princess1Mom [silindi] 4 yaşında bir kızım var bu 2. Hamileliğim 10 haftalık hamileyim. 2 yeter diye düşünüyorum. Rabbim olmayana versin 🥰
Solmaz-Papatya Rabbimin izniyle ben 4 tane düşünüyorum umarım nasip olur iki kız iki oğlan yeterli😊Rabbim sen bana nasip et hayırlı sağlıklı Salih evlatlar isteyen herkese de nasip et🤲
Eluskonunannesi [silindi] ikinciye hamileyim birinciden sonra asla istemiyorum bir daha diyordum ama sekiz sene sonra bir daha yaptık 😂
zelis63 [silindi] 2. Hamileliğim bir oğlum var Buda kız olsaydı daha bırakıcaktım aslında ama Allahım bunuda erkek nasip etti 3. Sanırım kız için yaparım çok isterim bir kızım olsun
Mucizem_01011 zelis63 yok bacım olmuyor çok isteyince bende çok istedim ama 3 üncü erkek daha da çocuk düşünmüyorum
iremd-1798 [silindi] ikinci hamileliğim ilk kızım 6 yaşında ikinci kızımı bekliyorum 37+2 deyim ❤️ iki kızım yeter. Rabbim olmayana isteyene nasip etsin. 🤲🏼 Ben Allah ımın iki emanetine güzellikle sağlıkla bakayım büyüteyim yeter ❤️❤️
Zumra1234 Aylaa123 🤣 ilk hamileligimde ameliyathanede doktor aynisini sordu kacinci diye ilk ve son dedim Doktor: ah evet evet butun annelerin dedigi şey bu zaten😅. Sonuç 2ciye hamileyim
Aylaa123 Zumra1234 30 yasındayım ve bebeğim doğduğunda 4 5 yasına kadar kendim büyütüp tekrar iş hayatıma geri dönmek istiyorum 1 tane olsun en iyi şartlarda yetiştirip büyüteyim genede büyük konusmayım ama istemiyorum 😂