bebegimd7 ilk gebeliğimde doğum yapmadan 10 gün önce hemoroid ameliyatı oldum kangren olmuş acil ameliyata alındım. İlaçlarla durdurdular. İlacın bittiği gün doğumum başladı 36+2 de doğum yaptım. Doğumdan sonra sorun yaşamadım çabuk toparlandım 4. gün kendi işimi hallediyordum. İkinci gebeliğimde sorun yaşamadım ama birden erken doğum yaptım 27. haftada. Küvöze alınması entübe edilmesi derken o süreç yıprattı beni bide kızımı görebilmek için fazla acele etmişim giderken iç dikişlerimde kanama oldu toparlanmam 2 haftayı buldu. 16. gün vefat etti kendimi kaybetmek üzereydim 6 ay sonra tekrar hamile kalmak istedim doktor kontrolünden sonra sorun yok deyince. 5 ay parça düşürdüm düşük tehlikem vardı. 29 haftalık doğum yaptım diğer doğumla arası kısa olduğu için rahim kendini toparlamamış için birbirine yapışmış dedi doktor ondan kaynaklı diye düşünüyorum toparlanmam yine uzun sürdü. Şuan oğlum 19 aylık ve 29+2 haftalık hamileyim tamamen plansız bir gebelik biz hiç düşünmüyor ve istemiyorduk. Ama yiyecek ekmeği varmış 🤲🏼 kadın doğum uzmanları kabul etmedi kürtaj da yapamam doğumuna da giremem çok riskli kan kaybetme riskin var durduramazsak sonuç kötü olur dedi. Diğer doktor da masada kalırsın dedi. Perinatolog takipliyim. Eşim en ufak risk varsa alın dedi. Ama yerleşim yeri güzel bir sorun yok kan kaybederse en kötü rahmini alırız başka sorun yaşamaz deyince kıyamadık doğurmaya karar verdim. Bakalım nasibimizde ne varsa onu yaşıcaz 🥲 çok korkuyorum çocuklarımı bir daha görememekten ama olacakla öleceğe çare yok maalesef ☺️