Selma2412- annevebebek17 trendyoldan siveno markası temiz içerikli ter kokusu önleyici rolon var canım bir bak istersen yorumları çok iyi bende siparıs vermiştim iptal edildi suan indirime girmesini bekliyorum. Terliyormussun yine ama asla koku yapmıyormuş
Fatihinanasi Tutaste_ bitmiş limonlar benim için muhteşem deodorantlar çöpe gidecek zaten bir dk masaj sonrasında hooop çöpe mis gibi kokarsiniz en azından kötü kokmuyor bu havada . Ben de kokudan ziyade kararma için kullanıyorum
Fatihinanasi Yok ben de kuru çok kuru bı cilde sahibim öyle bişey ypamitor siz o kadar uzun sürmeyin elinize sikip sürün olmadı faydasıni goreceksinizdir gerçi belki denediniz onu bilemem
ilyaninannesi Tazeanne123456 kesinlikle bu doğal tarif dışında başka birsey kullanmaya gerek yok. eşim sürekli koltuk altı kokusu yüzünden rollon ve deodorant kullanıyordu kullandıkça dahada kötü kokmaya başladı bu yöntemi denedik 1 haftadır kullanıyor ve asla kokmuyor . Tariften farklı olarak içine 10 damla kadar limon suyu da ekliyor. Kesinlikle denemelisiniz
asli_hmz Bende Sebamed kullandm roll on çok kötüydü,şimdi siveno aldım duştan sonra günlük sürüyorm baya iyi kesti