aloevera annevebebek17 koltuk altı roll on bana siveno önermişlerdi, doğal içerikli. ya da günde 2 kez tabi bu havalarda daha fazla sıvı sabunla yıka durula cık, koku gidiyor. temelli engellemeye birseybilemiyorum
annevebebek17 aloevera yapıyorum sabun birde duş jeli ama sonra yine çıkınca terleyince malum havalardan kötü kokuyor o yüzden kokuyada hassasiyet olunca hamilelikten kaynaklı iyice sinir oluyorum
qusel annevebebek17 şu Dilan polatin markası varya Rise&shine onun rollonunu al sonra dön bana dua et canm ☺️
Bilibon Normalde rexona kulaniyodum memnundum bi donem karbonat islatip kullandim sonra o zor geldi ki asiri terlerim ama kokmam cok sukur uzun zamandirda cilt sapi kullaniyorum her banyo sonrasi cok terlersem exstra koku yok sukur hemde dogal
Buse344161 annevebebek17 hergün duşa girip duştan sonrada rexona sıkıyorum çok memnunum gün boyu güzel kokuyor 🙏
annevebebek17 Merve_31 ben denemiştim kaşıntı yapmıştı bende birde etkisini görememiştim canım maalesef
annevebebek17 Nur9135 hamileliğin ya etkileri çok öyle vitamin pek kullanmıyorum da bunu da deneyeceğim canım sagolasin
Civciv53 annevebebek17 bu durum kişiden kişiye değişebiliyor galiba ama hindistan cevizi yağı kıl köklerini besliyor benimde lazerden sonra tek tük sarı vardı tüyüm çoğaldılar benim tek kötü yanı sarı tipli kıllarım var lazer görmediği için çoğaldılar o karışımı kullanınca
Civciv53 annevebebek17 evet canım yani başka yağ olsa daha iyi olur heralde mesela karınca yumurtası yağı gibi yada limon yağı gibi onlar kıl köklerini beslemiyor aksine çıkmasını geciktiriyor azaltıyor
Demojna annevebebek17 Amway rollon, g&h oldu yeni adı. Ben beyaz siselerden kullanıyorum halen zamaninda stoklamistim. Şimdi maviler de çıkmış. Bir şişe en az altı ay gidiyor
Zuleyha_18 annevebebek17 Dilan polatın roll on der susarım 🫶🏼 ve üstüne hiç bir marka tanımam ileidanınkini aldım am hiç bir şekilde etki görmedim Dilan Polat bir numara