Hcrnk benim bu ikinci gebeliğim. İlk gebeliğim bebeğin kilolu olması, kafasının büyük olması ve çatımın dar olmasından kaynaklı sezaryen oldu. İkinci gebeliğimi de kendi kararımla sezaryen istedim. Aslında 39. Haftada doğum olacaktı. Ama 30. Haftadan itibaren hem crp yüksekliği, hem idrar enfeksiyonu yüksekliği hem de kanımda pıhtılaşma olduğu için doğumumu 38. Haftada istedim. O kadar ilaç ve iğne kullandım. Antibiyotik kesilince tekrar değerlerim yükselmeye başladı. İçimden bir şey bir şeylerin ters gittiğini söyledi ve çok yorulduğumu hissettim 38. Haftaya gün aldım. İlk çocuğum yaş akciğer (ciğerde enfeksiyon) doğdu 10 gün yoğun bakımda kalmıştı. Bu daha ağır bir şekilde doğdu. Sıfır solunum bebek mosmor doğdu. Ciğerleri ful enfeksiyondan kapalıydı. Entübe ettiler kızımı. Bu bende kronikmiş. Bir daha bebeğim olsa yine aynı şeyler olur dedi doktor. 11 gündür entübe. Gebelik sürecimde doktoruma çok rahat bi şekilde ulaşabildim. O zaten kaydediyor seni. Aradığında hemen açıyor. Mesaj attığında yazıyor. Diyelim görmedi sekreterine yazıyordum. O söylüyordu dönüşü hemen sağlıyordu. Hastane de 1 gece kalıyorsunuz. O süreçte çok ilgililerdi. Sürekli odama geldiler ağrınız var mı, bir şeye ihtiyacınız var mı diye sordular. Normal doğum yapan biri vardı ona da öyle. Hemşirenin pilates topunu alıp koşa koşa gittiğini gördüm. Yoğun bakıma gelince mükemmel bir ilgi var. Bebeğim oranın en ağır bebeği. Tek entübe bebek benim kızım. Bu süreçte ben ağladım onlar ağladı. İyiye gittiğini gördüm ben sevindim hepsi başıma gelip sevindi, sarıldı. Doktoru, başhemşiresi olmasa bile görüntülü arayıp hem kontrol etti. Bayramda devletten nöbette bir doktor vardı. Sordum alayım mı diye. Sakın buradan oynatma burada birebir ilgiyi gözümle gördüm. Görüntülü arıyorlar , toplanıp tedaviye nasıl devam edeceklerine birlikte karar veriyorlar dedi. İçim o konuda da rahat 🤲🏻 bebeğim 3600 doğdu. Mine hoca berbat bir doktor. Koşarak kaç derim 😂 sen buraya güler yüzlü ama ulaşamıyorum yazınca hemen anladım Mine hoca olduğunu. O hoca hakkında çok şikayet var. Ben bile burada başlık açtım rezil bir kadın. Bayramda bir kızın nişanı gelmiş nöbetçi doktor oydu. Beni almadı , bakmadı ve ilgilenmedi dedi.