YeniGelinMeselesi 1palyaco bacak arasındaki kemikler ağrıyor vajinanda ağrı baskı oluyor bazen makatla vajina karışık ağrıyor bu şekilde yani bacaklarını birleştiren kemikler varya en çok oraları ağrıyor benim
YeniGelinMeselesi 1palyaco bebek baskı yapıyor kanala yerleşiyor demek ben doktora ortadan ikiye ayrılıyor gibi hissediyorum demiştim ayrılıcak ki bebek doğsun dedi ve bebeğim başını kanala iyice dayamış demişti doğum yaklaştıkça ağrı artıyor baskı artıyor 🙃
hunilimom 1palyaco hayır bebek kanala indikçe aşağıya baskı yapıyor kafası ile o yüzden açılmayı hissedemeyiz
1palyaco YeniGelinMeselesi anladım çok teşekkür ederim dediğiniz bölge kasıklarım benimde ağrıyor vajinaya da baskı oluyor arada bebek hareket ettikçe daha çok artıyor yürürken oturup kalkarken zorlanıyorum çatı ağrısı mı diye merak etmiştim 🙃
YeniGelinMeselesi Lavinya21 valla ya 3-4 kişi varız şurda sen ben @Selinmoon @Mom_boy @susaMom_ kaldık😂😅🥲
susaMom_ YeniGelinMeselesi Kız biz ne zaman doğurcaz bana bu hafta içinde olur dedi başka bir şey demedi vajinamda hissediyorum çocuğun hareketlerini sancı mancı çıkmıyor kalçam ağrıyor biraz o kadar 😅
YeniGelinMeselesi 1palyaco evet canım çatı ağrısı oluyor hafta geçtikçe daha da artıyor işte Allah çektirmesin bende 35te başladı bu ağrılar her geçen gün çoğaldı şuan 38+3teyim ve bebiş doğsun diye bakıyorum🥲
Lavinya21 YeniGelinMeselesi biz iletişimdeyiz aşkım onunla bugün 1 gibiydi doğum yaptı çok güzel bir prenses annesi oldu😍
YeniGelinMeselesi Lavinya21 Ay ağlıyorum şuaan 🥹🥹 kız süpriz oldu bu ya çok şükür rabbime sağlıkla kavuştu iyi mi nasıl son görülmeside 19 saat önce diyor doğum hikayesini sabırsızlıkla bekliyorum benden de çokça selam söyle 😍😍
YeniGelinMeselesi Lavinya21 ah yaa aramızda 2 gün vardı hep hangimiz önce doğurcak diyoduk vallahi süpriz oldu bana 🥹 normal doğum dimii iyi hadi çok şükür 🙏🏼 😊