Merhaba, cybex modelleri çoğu bebek mağazasında göremiyorum. Hep online var. Kendim gidip görüp deneyip almak istiyorum. Cybex mios anakucağı ve puseti modeli hangi mağazada görebilirim? Daha önce gören var mıdır? Görsel paylaşıyorum.

Tatitati evet bebek arabası ayrı ana kucağı ayrı oluyor. İlk aylarda en az 6 aya kadar anakucağını bebek arabasına özel aparatla takıp kullanılıyor. 6 ay sonrası puset olarak kullanılabilir.

Tazeanne123456 bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın puset hangi alanda kullanılıyor 6 aya kadar bebek arabasına takıp gezeceğiz tamam ama onun dışında nerde işe yarıyor acaba

Tatitati araçta oto koltuğu niyetine kullanılıyor. Biz mios kullanmıştık artık kabin boya geçtik

aslgrs araçta oto koltuğu için başka bir model var aklımda onu alacağım o model de çıkmıyor yerinden oyüzden ekstra puset oluyor aslında

Tatitati ilk doğduğunda araç oto koltuklarında oturamaz ama aklınızda ne var bilmiyorum ama

aslgrs maxi cosi 360 derece isofixli 0-18 kilo diyor araç koltuğu

Tazeanne123456 bu ama t gloud mioS biraz farkli ve size önerim operadan inceleyin ama dolap uygulamasindan avrupadan getiren kisilerden alin ciddi fark var örn burda priam 2.000€ dolapda rahat 1000-1500€ bulabilirsin… ben getiriyorum ve satiyordum bi ara kendime 6 parcali priam aldim burda en az 2.800€ gelen ben 1.800€ yaptim

Tazeanne123456 merhaba ben gördüm operaistanbul cadde magazasında sürüş açısından çok dengeli gelmedi açıkçası ben de bunu almayı düşünürken sürüşünden ötürü vazgeçtim. Bugaboo bakabilirsiniz ya da başka cybex modeli.

Tatitati bizde besafe in aynı tarzda oto koltuğunu kullanıyoruz. İçinde yenidoğana ait ped oluyor ilk başta ama yinede dik. Bebek 4 aylık olana kadar kullanmak imkanızsız o ped olsada. Sarmıyo ve yinede dik kalıyo en yatar pozisyonu bile

Tazeanne123456 opera Florya mağazasında vardı hepsi
                  Ve ben ön arka tekerlekleri küçük biraz savruluyor Arnavut kaldırımlarında diye balios almıştım ama bunun görüntüsü daha hoş tabi

4 ay sonra
                  7 gün sonra

Tazeanne123456 Selam biz de Balios alacağız ama Mios da kafamı kurcalıyor tasarımından ötürü çok estetik 😂 Ama tekerlekleri küçük bilemiyorum siz ne yaptınız aldınız mı?