Basak Canım birazdan kuran okuyacaktım Yasini şerif okuyayım sana ve bebeğine Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin
Fatma_ecem4 Aleynadelen oy canım ya rabbim sağlık şifa versin dua edeceğim Allah’ım şifa versin inşallah sagsaglim evinize gittiğiniz gün çabuk gelir inşallah
Eduahm Allahım insallah hastaneden sağlıkla çıkmayı nasip etsin, evladına sağlıkla kolaylıkla hayırlısıyla kavuş inşallah
merveoflu Aleynadelen Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah tez zamanda ❤️ İnşirah ferahlığı yaşarsınız inşallah 🤲
Maviss718 Allahımm şifa versin inşallah sana eşine bağışlasın 🙏 sağsalim kucağına almayı nasip etsin ❤️
FKRKS29 Aleynadelen Rabbim en yakın zamanda hayırile ve sağlık ile kucaginza almayı nasip eylesin Allahin izni ile bi an önce sağlığınza ve Birbirinize kavuşursunuz insAllah ❤️❤️
Muratseyma2015 Rabbim şifasını versin bende erken doğum yaptım 10 gündür küvezde çok zor bir durum bana da dua edin nolur 😔
Milina Muratseyma2015 rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin doktora gitmemiş miydiniz benimde hem rahim ağzı kısalığı var bir haftadirda enfeksiyon olusmus ilaç verdi doktor onu kullandım pazartesi idrar tahlili vericem insAllah geçmiştir bizde 30 haftalığına daha benimde ara ara sıvı geliyor bende o yuzden gitmistim doktorda enfeksyin olusmus dedi
Basak Muratseyma2015 şimdi okuyorum canım namazdan sonra rabbim acil şifalar versin kucağına alıp koklamanı nasip etsin Allah en kısa zamanda
Basak Muratseyma2015 okudum rabbim en kısa zamanda kucağınıza almanızın mutluluğunu yaşatsın size neden küvezde peki bebeğiniz , bende yeni hamileyım erken doğum sebepleri oluyor mu acaba dikkat edilmesi gereken şeyler falan
Muratseyma2015 Basak Allah razı olsun 🤲 33+1 de doğum yaptım sabah 5 de birden suyum geldi enfeksıyona bağlı oldu son 1 haftadır su gibi akıntım oluyordu aslında ben anlamadım normal zannettim vajına kendını doğuma hazırlıyor gibi düşündüm idrarda yanma yoktu çünkü öyle bi anda oldu 😔
Basak Muratseyma2015 ayy Allah evladınızı size bağışlasın herkesin imtihanı farklı işte, inşallah tez zamanda kavuştursun Allah sizi bol bol ya Kuddus ismiyle dua edin rabbimin mucizesine inanın
Birmucize Muratseyma2015 başka bir rahatsızlığınız varmıydı enfeksiyona bağlı. Bendede var enfeksiyon suyum fazla çok korkuyorum. Bide vajianada ağrı varmıydı. Bebeğiniz kaç kilo doğdu şuan durumu nasıl
Gizem9688 Muratseyma2015 benim su gibi akintim gebelik basindan beri var. Enfeksiyon yok. Korktum simdi biz de 30 haftaligiz
Ebrusisli Aleynadelen rabbim Şafi ismiyle şifa versin sakın kendini strese sokma üzme özellikle onun yanına giderken ona süt sağarken ilk sağmaya başladığında gelmeye bilir sütün çünkü haftası çok küçük ama duygusal olarak senle çok büyük bir bağ oluyor aranızda bol bol oku onu kendini sağlıkla biran önce kucağına al inşallah
Mercimekannesi45 Aleynadelen Rabbim şifa versin tez vakitte inşallah sen ve bebeğin güçlüsünüz bundan sonra artık bebeğinin ilk olarak beslenmeye başlayana kadar sütüne ihtiyacı var moralini bozma inan herşey güzel olucak Rabbim mutluluk ile taclandirsin sonunu insallah