Reina orkidemm_ memlekette bir komşumuz vardı 12 sene çocuğu olmadı. O da bir kadına gitti 2 ay sonra gebe kaldı. Ben kocakarı işlerine bazı durumlarda inanıyorum😂
mrserdogan12_ orkidemm_ yok hayır bitane kadın varmış ya Sivas’ta dediler Sivas’ın neresinde olduğunu sordum yazan kişiye bildirim gitmiştirde görmedi herhalde
turkan403 orkidemm_ hm anladım kiloya bağlı mi ama bazen de kafaya takmadin yani stres yapmadin zaman oluyo benm ikinci kızım öyle oldu düşündükçe stres v.s olumsuz etkiliyo
Maviyesill orkidemm_ arkadaşımın tersti ve kaç sene sonra bi doktor anlayabildi bence de anlamıyor doktorlar
Mervemoommm orkidemm_ hayırlısı olsun inşallah canım ama fazla elletirme rahmini bide kasıklarını falan sonra kötü 😕oluyor die biliyorum herkese gitme bence
br2023 Mervemoommm Şansını dene bence denemekten zarar gelmez belki güzel haberler alrsn ama inanarak git tabi en önemli şeylerden biri inanç❤️
ftm_cglyn mrserdogan12_ Şarkışla da ebe safiye derler. Benim gittiğim zaman yarı felç geçirmişti ama yine de baktı . Çoğu kişi bilir .
mrserdogan12_ ftm_cglyn birde şarkışlanın neresinde nasıl bulucaz adres telefon vs varmı kimden ulaşıcaz okadar yol gidip bide bulamamak var