turkan403 orkidemm_ onu blmyorum ama öylede oluyomus demek ki inşallah faydası olur kaç senelik evlisin
orkidemm_ br2023 çok doğru valla sonuçta dünya ayetler üzerine kurulu modern tıptan önce alternatif tıp vardı maşallah darısı başıma
mrserdogan12_ ftm_cglyn bende sivaslıyım Konya’ya gelin geldim Sivas’ın neresinde acaba nasıl ulaşabiliriz ağustos ayında gidicek gibiyim
orkidemm_ Hamdiyevural evet bana da masaj yaptı eli ile ovdu bak işte sağ kasığım için çukur olmuş dedi boşluk sonra çekti vs bilmiyorum artık şifa rabbimden bu kadında vesile olur inşallah
orkidemm_ Mervemoommm işte canım artık yalan mı gerçek mi bilmiyoruz ki sadece hani bunu da yapalım dedik olursa bu da olsun dedik bakalım
Mervemoommm orkidemm_ hayırlısı olsun inşallah canım ama fazla elletirme rahmini bide kasıklarını falan sonra kötü 😕oluyor die biliyorum herkese gitme bence
turkan403 orkidemm_ hm anladım kiloya bağlı mi ama bazen de kafaya takmadin yani stres yapmadin zaman oluyo benm ikinci kızım öyle oldu düşündükçe stres v.s olumsuz etkiliyo
Sevdacakir @Pnrrr canim bu artık kadın dogumcularda kullanıyor yani tıpta da var böyle bir durum senim yaptirdigin gibi benim bir arkadaşım yaptırmıştı oda öyle bir tedaviden sonra hamile kaldı yani seninkide olabilir gerçekliği vat bu durumun.
Cutemomy orkidemm_ eliyle nasıl düzeltti karnına mı bastırdı yoksa aşağıdan bisey mi yaptı. Çok merak ettim
orkidemm_ Cutemomy hayır alttan hiç birşey yapmadı uzattı sağ sol kasık bölgeme bastırdı sonra çekti etimi ayaklarımı vs dikti sırtıma yaptı birşeyler o kadar
orkidemm_ Cutemomy hayır alttan hiç birşey yapmadı uzattı sağ sol kasık bölgeme bastırdı sonra çekti etimi ayaklarımı vs dikti sırtıma yaptı birşeyler o kadar
Zeyyno_ orkidemm_ Valla bilemiyorum şimdi Allah’ın takdiri syledigim kadın 4.ye hiçbisey yapmadan hamile kalmış sonuçta gebelik kendiliğinden oluşmuş belkide onun ebeyle alaksida olmayabilir
Pasaannesiii orkidemm_ bende gittim rahmin aşağı düşmüş dedi bişeyler yaptı yakı vurdu hamile kaldım inşallah sizede nasip olur 🙏
orkidemm_ Pasaannesiii yaa inşallah dediğiniz gibi olur da ben de hamile kalırım ama eşimin yanına 20 gün sonra gidicem 🥺
Denizhira15 orkidemm_ inşallah darısı senin başına bende ailemin yanına gittiğim zaman yapmıştım olsa adet oldum gelmeden 15 gün önce ondan sonra adet olmadım hemen hamile kaldım
orkidemm_ Denizhira15 ben de işte gidince muhtemelen adet olurum ya da 1 haftam kalır artık darısı benim başıma inşallah
ftm_cglyn mrserdogan12_ Şarkışla da ebe safiye derler. Benim gittiğim zaman yarı felç geçirmişti ama yine de baktı . Çoğu kişi bilir .