Hasekisultan10 Gamze_dn Gamze_dn benim doktorumda Enver Okan . İlgiliydi beğendim . 6 haziranda verdik ne zaman çıkar diye merakla bekliyorum, bi an önce çıksın istiyorum🙏🏻
Mucizee80 Hasekisultan10 öyle diyorlar ama orda beklerken konuştuğum kişiler sonuç önce çıkıyor mesaj sonra geliyor dediler ben 21 Mayıs’ta verdim pıhtılaşma için daha çıkmadı
Hasekisultan10 Mucizee80 bi ay olmuş daha , doktor bana 1,5 2 aya çıkıyor dedi. Belki sizinkide 15 güne çıkar
Mucizee80 Hasekisultan10 ilk bebeğim tüp bebek sonra iki kere pozitifi gördüm doğal yoldan,biri kimyasal biri dış gebelik oldu bu ayda idrar testleri pozitif çıktı birkaç gün sonra kanamam başladı galiba yine kimyasal oldu
Hasekisultan10 Mucizee80 benimde 3 kimyasal 2 dış gebelik geçirdim . Pıhtılaşma testi vermiştim bende hap içiyordum ona rağmen düşük olmuştu. Şimdi son kromozom testi kaldı bakalım bekliyorum.
Gamze_dn Hasekisultan10 dusukten sonra arastiriyorlr iste benimde iki dusugum vardi pihtilasma varmis simdi igne ve haplarla 16 haftalik olduk .İsteyen herkese versin rabbim.
Bir_nazenin01 Ay 22 nisanda verdik hala çıkmadı doktor 1 buçuk ay demişti bekliyorum pazartesi arayacağım doktorum da ilker güney di
anka01 Hasekisultan10 ben verdim 45 günde hatta 50 günü falan buldu asla mesaj gelmiyor geliyor diyorlar ama gelmiyo sürekli e nabızdan baktm o tarhin yani test verdiin tarihin orda yazıyor sonuç açıklandı diye