• Bebis kilosu

23+4 hafta 620 gram iyi mı acaba 😍🤗

Htczfr 20+6 dayım bir hafta önce doktor 440 gram demişti ☺

34 - 6 yız biz 2 kilo 565 gramız 🤰❤

tugcemre normal mi bende anlamiyorum canm. Ama 19 hafta iken 322 gramdi

Zaten 30 haftadan sonrası önemli çok kilolu olmasida zararlı ortalamanın içindeyse sorun yok bence ama insan yinede merak ediyor 😊

18+2 yiz ve 250 gram olmuşuz 🤗

zlemAtAcar maşallah özlem hanım neler tükettiniz ben 25 haftalgm 650 gram
      Ilaç olarak hangi ilaçları kullanıyorsnz😊

1. Haftam bugun gittim doktora 14 cm 160 gr ama cinsiyetini ogrenemedim gostermedi doktor %70 kiz ama net bisey soylemim dedi.. ne zaman ogrenicem acaba 😳

Anestezi özellikle tükettiğim birşey yok aslında Can'ım . Mümkün olduğunca gün içinde peynir ve yumurtamı mutlaka tüketiyorum. Can'ımız çok meyve istiyor. Bol bol portakal elma muz tüketiyorum. Mesela ceviz tüketin falan diyorlar ben en başından beri düzenli tüketemedim. Hamur işi şeyler Vazgeçilmezim aslında çocuğa bir faydası yok. Bu arada aşırı derecede lahana ve brokoli aşeriyorm. Bebiş bir hafta önden gidiyor genelde

zlemAtAcar Anestezi özellikle tükettiğim birşey yok aslında Can'ım . Mümkün olduğunca gün içinde peynir ve yumurtamı mutlaka tüketiyorum. Can'ımız çok meyve istiyor. Bol bol portakal elma muz tüketiyorum. Mesela ceviz tüketin falan diyorlar ben en başından beri düzenli tüketemedim. Hamur işi şeyler Vazgeçilmezim aslında çocuğa bir faydası yok. Bu arada aşırı derecede lahana ve brokoli aşeriyorm. Bebiş bir hafta önden gidiyor genelde

Ceku

Eymen18 hiç bilmiyorum Can'ım. Bende merak ediyorum. Soracağım soracağım hep unutuyorum.