aslanbeyy Antalya’ya geçen hafta kargo gönderdim komple set çikolatasıda vardı kargoda sorun olmadı . Müşterimin doğumu da ağustos ayıında evin serin güneş görmeyen kuru yerinde saklayabilirsiniz ben istanbuldayım tabi ama çoktan hazırladım 34+3 üz☺️
Nurglsari tiniminianne benimde bebişim önde gidiyor 30 haftalık normalde 32 gösüküyor dedi doktorum , hangi doktora gidiyosunuz antalyada
Cudana Ben çikolata yaptırmıyorum bu yüzden, kışa filan denk gelse yaptırırdım da benimki eylülde o sıcakta erir vs diye yaptırmak istemiyorum
tiniminianne Cudana aslında annem şeker yaptıralım dedi onlar erimiyormus ama çikolata kutusunu falan almıştım ben 😥
Crnsln tiniminianne ben 36 dayım sipariş verdim ama daha almadım bir 10 gün sonra alıp buzdolabına koyacağım ne olur ne olmaz almak lazım artık
aslanbeyy tiniminianne sipariş vereceğiniz sayfa ptt hariç bir kargo ile çalışır ise ortalama 1-3 iş gününde elinize ulaşır sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum , bir de bazı sayfalar buz küpü ile gönderiyor çikolataları 😊
Meryoss tiniminianne 30 haftaligim yaptırdım dolapta duruyor ağustosta dogumum benimde Çikolata atölyesinden yaptirdim
dogurangaplumba tiniminianne dolapta tutarsan alabilirsen al ama skt yi sor satıcıya beneklenme olmasın sonra
Rabiul tiniminianne dün bir yerle görüştüm 3-5 güne hazırlıyor kargoya veriyorlarmış buzdolabına koyabilirsiniz dediler. Ben yaptırıp elden teslim alacağım Çikolata Atölyesi - instagram adresi bebekcikolatasi
Minikannsi tiniminianne ben alalı 1 ayı geçti bende 35. Haftym kutuya koydum buzdolabına koydum bı şey olmaz sonuçta
Meryoss Rabiul yanına kendileri koymuşlar ama mika cam değil 660 TL’ye almıştım 1 ay oldu sipariş vereli bayram önünde gelmisti güzel ben çok begendim tadlarida güzel fazla koyulmuş tadini bakılsın diye büyük ihtimal oylelikle bakmıştım 😂