Meliss00 öncelikle çok geçmiş olsun, son gönderilerinizi de okudum sizin yolunuzdan geçtim sayılır ama benim durumum çok erken haftalarda fark edildi. 3 aylık hamileyken bir çok hastalığı olduğunu öğrendim 3 ayrı perinatoloji doktoruna gittim hepsinin söylediği şey aynıydı. Anne karnında ölebilir, doğduktan saatler sonra ölebilir ya da en iyi ihtimalle 1-2 sene yaşar dediler. Henüz 11 aylık oğlum vardı ve ben kürtaj oldum, pataloji sonucunda doktorların söylediği bütün hastalıklar doğrulandı, sağlıklı bir çocuğumuz var ve tekrar çocuk sahibi olmak istersek diye genetik test yaptırdık şükür temiz geldi. İnancı olan biriyim ama bu tıbbi hastalıkların yanlış yorumlandığını düşünüyorum. Bu bir sınav evet ama bu sınavda hastalıklı-engelli birey doğurup o bireye eziyet etmek ne kadar doğru bir cevap olabilir? Siz olsanız engelli doğmak ister miydiniz? Bütün genetik testlerin sonucunda aynı şeyler söyleniyorsa ben bu sınavda kendimce doğru olanı yapardım-yaptım da. Kendi mucizelerini yazanlar olacaktır ama mucizeleri yazanlar kadar onlardan çok daha fazla hüsrana uğrayanlar var. Tıbbi sonuçlar %99,9 ihtimal verse bile 0,01 in gerçekleşme ihtimali tabi ki olacak ama buna güvenip riske atılacak bir durum olduğunu hiç düşünmüyorum çünkü hem doğacak olan bireyin fiziki durumu hemde ailesinin ruhsal durumu söz konusu. Umarım bu sınavın sonunda aydınlığa kavuşursunuz ❤️