Meliss00 aldır ya da aldırma diyemem bu kesinlikle sizin vereceğiniz bi karar ama size kendi yaşadığımı anlatmak istiyorum.
Oğlum 26 haftalıkken doğdu ve 5.5 ay küvezde kaldı bu süreçte çok solunum sıkıntısı yaşadı aylarca entübe kaldı, burnundan oksijen aldı vs vs. Sonra eve çıktık solunum cihazına bağlı olarak ve 1 ay falan evde kaldı ama sorunları bitmedi hergün ağlama krizleri yaşadı ve onu o halde görünce ki çaresizliğimi size asla anlatamam. Kasık fıtığı vardı , böbreklerinde taş vardı solunum sıkıntısı vardı . Hastanede yattık 1.5 ay falan bu süreçte kucağımda kaç kere nefesi kesildi, kucağımda neredeyse can verecekti, kan kustu mide kanaması geçirdi derken fıtığı için ameliyat ettirmeye karar verdik ve ameliyattan sonra toparlayamadı bi türlü. Defalarca kalbi durdu, solunumu durdu.Kokusunu bile doya doya içime çekemediğim yavrumu 11 aylıkken kefenli haliyle kucağımda 1 saat yol götürdüm , üzerinden 9 ay geçti acısı hala çok taze. Tek tesellimiz artık acı çekmiyo oluşu, çünkü onun en kötü hallerini ben gördüm ve bi anne için en zoru bu bence.
Allah yardımcınız olsun, Rabbim hakkınızda en hayırlısını versin 🙏🏻