Cilginanne2bebeli68 Dkblz ben kilo almak yerine zayıflıyorum 103le kaldim 97 98 indim sonra tekrar 102 çıktım suan 99 bazende 100
Dkblz Cilginanne2bebeli68 ya peki dikkat mi ediyorsunuz yoksa mide bulantınız mı var ondan mı zayıfıyorsunuz bir de ilk hamileliğiniz mi ?
Cilginanne2bebeli68 Dkblz 2.gebelik yediklerini hiç dikkat etmiyorum düzensiz besleniyorum bide çok yaramaz kizim var onun peşinde kosacam diye heralde
Dkblz zynepyldrm16 Ben ilk hamileliğimde yaklaşık 30 kg almıştım bunun 20 kilosu hala benimle ve bu hamileliğimde de ekstra kilo alıyorum😒🥲
Simge22 Dkblz evet ilk gebeliğim 74 ile hamile kaldım 85 olmuştum fakat faranjit ve alerjik astım geçirdim iştahım hiç yok şuan 82 ye düştüm bebek 1 kilo
Dkblz Htcyvz benim de çok fazla kalça ve bel ağrım oluyor aynı şikayetler bende de var ekstra kilo aldığım için vücudum iyice ağırlaştı bunun hantallığı da var biraz galiba bundan sonra kilo almama gerekiyor ama bakalım o da mümkün olacak mı
Dkblz Tutaste_ canım ilk hamileliğim mi mide bulantıların falan oldu mu biraz hızlı gidiyorsun gibi evet
Dkblz Mervkkk İlk gebeliğin mi canım doğumda çok rahat edersin zaten bir faydası yok onların bebeğin gelişimi için en iyisini yapıyorsun
Dkblz M-Urass_Mom hatırladım seni canım diğer posttan. Bebeğin kilosu boyu ne kadarDı Ne zaman gittin doktora en son ben uzun zaman oldu gitmedim yakın bir zamanda gitmeyi düşünüyorum ben de. Ve doğum şekli olarak ne düşünüyorsun Vajinal doğum mu sezeryan doğum mu
M-Urass_Mom Dkblz 23 haftalıkken 500 demişlerdi. Ben de baya oldu gitmeyeli çarşamba gidicem kısmetse. Normal düşünüyorum hayırlısıyla 💕