Dkblz Merhabalar ben 26 haftalık hamileyim +7 ile devam ediyorum. Arada bel ve kasık ağrılarım oluyor. Ve sık sık kramplar. sizler kaç kilo aldınız? Nasıl gidiyor hamilelik ?
Dkblz zynepyldrm16 canım son haftalarda oluyor asıl kilo alımı ben güya dikkat ediyorum ama yine de çok aldım. İlk hamileliğimde aldıklarımı da verememişler birde
zynepyldrm16 Dkblz ben de ilk hamileliğim de toplam da 9 kilo almıştım . Bunda daha hızlı kilo aldım 😞
Gizemanil1 Dkblz ben 12 kilo aldım 36 kiloyla hamile kaldım şuan 47 kiloyum pazartesi günü 26 haftalık olucam
Dkblz M-Urass_Mom hatırladım seni canım diğer posttan. Bebeğin kilosu boyu ne kadarDı Ne zaman gittin doktora en son ben uzun zaman oldu gitmedim yakın bir zamanda gitmeyi düşünüyorum ben de. Ve doğum şekli olarak ne düşünüyorsun Vajinal doğum mu sezeryan doğum mu
Mervkkk 27 haftalığım 3 kilo aldım 🌸 çok dikkat ediyorum gebelik şeker yüklemesi yaptırmıcam sanki şeker var gibi beslenmeye çalışıyorum . Paketli gıda beyaz ekmek asla tüketmiyorum . Arada kaçamak olarak sadece patates kızartması yapıyorum:)
Dkblz Mervkkk İlk gebeliğin mi canım doğumda çok rahat edersin zaten bir faydası yok onların bebeğin gelişimi için en iyisini yapıyorsun
Dkblz Tutaste_ canım ilk hamileliğim mi mide bulantıların falan oldu mu biraz hızlı gidiyorsun gibi evet
Htcyvz Dkblz 27 hafta -1 kilo ile yola devam bende kilo verenlerdenim kalça ve bacak ağrılarım oluyor uyuyamıyorum gece ağrıdan ama geçiyor ya Allahım sabrını gücünü veriyor
Dkblz Htcyvz benim de çok fazla kalça ve bel ağrım oluyor aynı şikayetler bende de var ekstra kilo aldığım için vücudum iyice ağırlaştı bunun hantallığı da var biraz galiba bundan sonra kilo almama gerekiyor ama bakalım o da mümkün olacak mı
Dkblz zynepyldrm16 Ben ilk hamileliğimde yaklaşık 30 kg almıştım bunun 20 kilosu hala benimle ve bu hamileliğimde de ekstra kilo alıyorum😒🥲