biryetmezikincisiolsuun Berceste1 şuan 26 haftalığım, ilki sezaryen buda sezaryen olucak Allah izin verirse 17 bin₺ canım, ama senin normal doğumsa daha düşüktür tabii. Bu arada esenyurttamı oturuyorsunuz
Berceste1 biryetmezikincisiolsuun oradaydım ama evlendikten sonra büyükçekmeceye geldim 1 senelik evliyim henüz Dediğiniz doktoru tanıyorum ama önceliğim kadın doktor olması Oranın başhekimi de kadın doğum doktoruymuş ve hastane anne bebek dostu hastane diye geçiyor yanlış bilmiyorsam O başhekim hakkında bilginiz var mı ya da diğer doktorlar hakkında Şu an hastane doktor arayışında olduğum için çok sordum farkındayım 🫣🤭
biryetmezikincisiolsuun Berceste1 O doktoru beğenende çok sanırım hatice hanımdı, hastane esenyurtta olmasına nazaran bence güzel bir hastane benim için önemli olan doktorun tecrübesi bilgisi.. kadın doktor olmasını isterdim bende ama kalbim Faruk beye çok ısındı
biryetmezikincisiolsuun baby58 Canıım bende 26 haftalığım doktorumu çok beğeniyorum doğum yapınca bana yazarmısın lütfen? Birde spinalmi olucaksın yoksa genel mi?
baby58 biryetmezikincisiolsuun Anestezi de karar veremiyorum hala yarın orda konuşup karar vereceğim 🙏 doğumdan sonra inşallah unutmazsam yazarım ben unutursam yazın dönüş yaparım 🌺
Nlla sedef_kayakrts Selamlar ben o hastaneye gidiyorum. 5 sene öncede o hastanede aynı doktorda yaptım. Ta Eyüpten Esenyurta geliyorum. Normal doğum 10.000 sanırım en son sezeryan 15.000 olması lazım
Mercimeeekk sedef_kayakrts cihan hocadan bahsediyorsunuz sanırım. Kendisi çok mükemmel bir doktor ve rahatlatıcı konuşuyor. Tıp merkezi olması benide düşündürdü biraz ama başka hastaneyle anlaşması olabilirmiş yakın zamanda. Doğa hastanesine falanda gittim ama cihan hocadaki ilgili samimiyeti kimsede görmedim.
hepoyleolurzaten__ biryetmezikincisiolsuun Doğa Hastanesi’ne bende gidiyorum Faruk moine çokta memnunum 2023de doğum yaptım herkes çok ilgili odalar tertemizdi şuan yine hamileyim ikizlere ve yine gidiyorum
hepoyleolurzaten__ biryetmezikincisiolsuun Evet sezeryan dün fiyat almaya gittim benim dördüncü gebelik ve ikiz olduğu için 22.500 istediler
biryetmezikincisiolsuun hepoyleolurzaten__ Bana da 17 bin dediler tekil gebelik ama. Spinal mi oldun canım yoksa genelmi. Benim ilki yenibosna nisadaydı şimdiki adı medipol bahçeliveler, fakat ben anesteziden çok çektim halen bile dümdüz uzandığımda desteksiz kalkamıyorum.
hepoyleolurzaten__ biryetmezikincisiolsuun Sipinal olmuştum ama bu gebeligimde genel istiyorum spinali sevmiyorum
baby58 biryetmezikincisiolsuun merhaba belden sezeryan oldum bebeğim doğumda su yuttu 12 gpn yogun bakımda kaldı sizin nasıl geçti ?
baby58 biryetmezikincisiolsuun sezerryan doğumda keseden yuttu dediler ihmalmi asistanlara mi yaptirdilar blemiyorm
Basak-Baydak biryetmezikincisiolsuun merhaba canım Faruk beyden memnun kaldın mı cinsiyetini ne zaman net söyledi