Songulcuk27 Senayemre canım bende bugün tam 38 oldum senle aynıyız benimde belim aşırı derecede ağrıyor akşamdan beri bide arada kasıklarım benimde kafam karışık ilk gebeliğim sizcede doğumun belirtisimidir benimde randevum Pazartesi 🤔
Sudem Senayemre kiz nie 😂 bende eşime sinirleniyrm bilerek yatışım hemen olsunda çeksin benle beraber die hahah 😂😂 bosver kuzum sinirlenme erkekler anlamıo pek bu işlerden 🤷♀️ idare edicez 🤷♀️
Senayemre Songulcuk27 bilemiyorum ki bnde anlamadm yarın gidicem doktora bakalm ne dicek ama doktorumla görştm bugun suyun ve nişanın gelmediyse acele etme yarin gel ddi
Sudem Senayemre hhahaha bnde bisi oldu sandim tövbest 😂 umarim sen ben ve Hafizeipek ayni gun doğururuz 😂😂
Senayemre Hafizeipek evet belim ve kasıklarım sonra cock toplanıyor semseert oluyor canımı yakıyor suan dün cocuk toplanmıyordu bugun oda cıkti😂
Hafizeipek Senayemre benim de toplanıyor o rahim kasılması işte ama ağrı yok acı yok 🙄 sanki herşey olup bitiyor da ben ağrı hissetmiyomuşum gibi geliyor 😂😂😂