Betul_ela0 Bugün 20 haftalık olduk sizler kaçıncı haftadasınız nasıl geçiyor bebiş haraketlerini hissediyormusunuz ağrılarınız ne durumda 🩷🌸
napoliten_ Betul_ela0 bende 20+2 oldum 17. Haftadan itibaren göbüş büyüdü ve hareketlerini hissetmeye başladım , bu benim 2. gebeliğim 💙
Fatma_ecem4 Betul_ela0 ay ne hoş oldum 30 .cu haftadan 20 lere bakmak çok hoş oldu 😂😂darısı size inşallah çok sıcak hava ve ben sistikce sisiyorum deli ggibi yemek yiyorum midem ağrıyor ama çok şükür iyiyim rabbim sağlıkla doğsun hepimizin bebisleri inşallah 😍
Nezahatozen 19+5iz içimde arada böyle kayak yapan birisi var 😀 seyirmesi sürekli 16 haftadan beri var ama dıstan gözükmüyor bir yere toplanınca hemen anlıyorum artık sizlerin nasıl gidiyor
Betul_ela0 Nezahatozen benim ilk değil 2-3 haftadır hissediyorum o yüzden 2 gün hiç oynamıyor bazen bi oynuyor sonra çıkacak bu çocuk diyorum 😁
Betul_ela0 napoliten_ bizimde büyüdü artık hamile olduğum anlaşılıyor göbek değillll yemek değil o bebek 🙂
napoliten_ prens_prenses_annesi tabiki de normal 24. Haftaya kadar hissetmemek birde kendinizi hiç korkutmayın çünkü her kadından kadına değişiyor bazıları çok erken bazıları çok geç hissediyor.Ultrasonda görünce zaten hareketini içiniz kıpır kıpır olur 😊
Betul_ela0 Fatma_ecem4 ayy bizlerde acaba zaman ne zaman geçecek 30. Haftaya gelicez diyoruz sende bize bakıp iç geçir ne günlerdi diye gerçi zamanında hızlı geçmesini istemiyorum çok ağırlaştım heleki sıcaklar dediğin gibi ay bunaldık bunaldıkkk
Fatma_ecem4 Betul_ela0 kalp atışını duymamistik başta bı hafta bekleyin yoksa kürtaj demişti Dr ay o günler dün gibi sonra Allah’ım 16 hafta olur muyum diye düşünürdüm hareket hissedebilmek için şimdi ise kıyafet hazırlıyorum tarifsiz bu duygular Allah’ım isteyene nasip etsin inşallah
Betul_ela0 Fatma_ecem4 bizde 8. Haftada duyduk biraz bekledik o bekleyiş asır gibiydi kalp atışını duymak için şimdi ise çok şükür 20. Haftadayız inşallah hiçbir sıkıntı olmadan rahat bir şekilde 40 . Haftaları görürüz ve sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız