helloandhello Hunilianne222 Gayecik 10+3 benimde bugün bulantı kusma yok baş ağrısı var 10’da başladı baş ağrısıda kramplara devam akıntılar var bide 😞
Esraasln Kimseyi etkilemek istemiyorum herkesi bünyesi fakat ben 13+1 im sürekli kusuyorum umarım biter birde geçen hafta karın seyirmem vardı acaba tekme mıdır diyirdum dün tekme olduğunu anladım tekme daha farklıymış böyle daha keskin
helloandhello Esraasln onlar batma oluyor bende çok oluyor çünkü bende hararet ediyor zannediyorum özellikle gece
Gayecik helloandhello akıntı bendede var bazen zor dayanıyorum artık bulantılara ne yesem çıkarıyorum çok yoruldum 🥺
Esraasln helloandhello ben anlıyorum az çok sizde anlarsınız segirme gibi olmuyor batma farklı oluyor tekme farklı oluyor
Nurcantas65 12 hafta herşey çok güzel bulantım fazla yok,idare eder gidiyoruz şuan 😆 2 trimestra son 2 hafta beklemedeyim
Beybyi Aynuranneoluyor canmyavrum Ebruyi Sedef61sedef LeylaEla EksiErik helloandhello Ayaz_Aybars_mom Nurcantas65 AysenTpbs Gayecik kızlar kaçıncı hafta da bebeğin kalbini duydunuz ve bebeği gördünüz acaba ve miğde bulantıniz kaçıncı haftada başladı ben şuan 4+3 üm
AysenTpbs Haftadan sevgiler… Bulantılar altınbaşak grissini, taş fırın simit tarzı kuru şeyler tüketirseniz midenizi bastırıyor. İlk 4 hafta halsizlik ve uyku vardı. Sonraki 4 hafta bulantı ve baş dönmeleri… şimdi bunlara alıştım ve kontrol altına almayı öğrendim gibi. Bende 2. Ayda hayattan kopmuştum ama yavaş yavaş kabullendim ve alışıyorum.
2prens1prenses__ Esraasln kişiden kişiye değişiyor ben de 9+2 oldum sanki kelebek çırpınması gibi birsey oluyor 3. Hamileligim ben 3 cocugumda da erken hissettim hareketleri bazıları diyor 20 haftaligim hareket hissetmiyorum şaşırıyorum onlara
elif475475 Cinsiyetleri öğrenmeye çok az kaldı, bulantım bitti denecek kadar azaldı, 11+2 olduk düşük riskim de bitti gibi yasaklar kalkıyor artık eski hayatıma dönüyorum ben yavaş yavaş 😁
AysenTpbs Beybyi Ben inat ettim doktora hemen gitmemeye çünkü bu tarz bekleyiş ve streslerle uğraşmak istemedim. İlk kez 7. Haftamda gittim ve kalbi atıyordu.Bulantım ve baş dönmem 5. Hafta itibariyle başladığı için gittim ona da bunlar olmasa tam 8. Haftayı bitirince gidecektim…
LeylaEla Beybyi ben 6 haftada gördüm ama henüz dinletmedi. Bulantilarim 5 haftanın sonu 6 haftada başında basladi 😊
EksiErik Beybyi 6 haftalikkken sadece kese göründü bir hafta sonra yani 7 haftada kalp atisini duyduk