• Gebelik
  • İki çocuk çokmu zor olur

Kızlar şuan 19 aylık bir oğlum var ve ben 1,5 aylık hamileyim kim hamile olduğumu öğrense ayy nasıl baş ediceksin ikisiyle diyor sizce çok mu zor olur ilk bebeğim çok uslu ama maşallah beni hiç zorlamiyor ztn o yüzden ikinci çocuğu düşündüm

Nananan benim oğlumda çok usludur maşallah ki 16 aylık oğlum bende ikincisi yaptım 5 aylık hamileyim herkes bana da söylüyor yani bakabilene ve sabırlı olan yapar önemli olan sabır
    Herkesi dinlemeyin geç yapsan niye geç yaptın erken yapsan erken değil miydi derler herkes konuşur

Size ne diyesim geliyor böylelerine. Geçen de birisi bana gerek var mıydı dedi 🙄

Nananan siz düşündüyseniz insanlara ne ? Ben hiç anlamıyorum gerçekten boş boş konuşuyorlar. Kimisi peş peşe yapar kimisi 10 sene sonra. Herkes kendine yani. Boşverin tadını çıkarın

Nananan 1 ay sonra 2 yaşına giricek oğlum var 2.ye hamileyim oda erkekmiş insanlar sen yandın felan diyorlar 2 çocuk çok zor diyorlar korkuyorum ilk oğlum çok hiparaktif dur durak bilmiyor ne yapıcam bilmiyorum inşallah sağ salim büyürler

Nananan Bir kızım var 27 aylık ve 32 haftalık hamileyim🙈 Hamileliğimin başından beri annemde dahil herkes çok zorlanacaksın uykuya hasret kalacaksın gibi şeyler söylüyor belki haklılar bilmiyorum henüz deneyimlemedim ama şuan tek istediğim sağ Salim doğurmak sonrasına bakıcaz bi şekil amaannn canları sağolsun

Nananan seninki yine 19 aylık ben 6 aylıkken bebişim hamile olduğumu öğrendim Allah sabır versin hepimize ,😁

Nananan doktorum sey dedi araları kısa diye sakın stres olma üç yıl arayla yapıp üç üç yıl vakit vereceğine bir buçuk yıl arayla yapıp üç yılı birden çıkarır rahat edersin dedi😀😀

gayesblog peş peşe yapınca da yargılıyorlar 10 sene sonra yapınca da millete kalırsa her türlü laf edecekler o yüzden siktir edelim bence millet ne dicek diye diye o kadar şeyden mahrum kaldık ki farkında değiliz

Nananan benimde şuan 21 aylık oglum ve 2 aylık kızım var başta zor deıldı tabi ikisi ayni anda hastalanıncaya kadr. Sabır edicem mecbur bu günlerde geçıcek

Nananan öncelikle kimseyi ilgilendirmez sizin kaç çocuk yaptığınız ama araları küçük oldugu için tabiki zorlanırsınız ilk çocuk usluda olsa kardeşi oldugunda huyu suyu değişebiliyor kıskançlıktan asileşebiliyor ikiside küçük ilgiye muhtaç oluyorlar kendinizi o konuda eksik hissedebilirsiniz yetemiyomuyum diye ama öyle yada böyle büyürker sağlıkla gelsin inşallah

Kimbuki aynen. Ben bakacam dedim ikizlerimi tek büyütmüşüm tek bebeğe mi bakamayacam dedim

Kontes001 insana açıklama yaptırıyorlar bir de sanki yararları olacakmış gibi yorum yapıyolar

Nananan zor oluyor insan çok yoruluyor bazen ayakta uyuyorum ilk kızım çok sessiz sakindi ama küçük kızım kolik bir bebekti 6 aylık oldu hala huysuz 25 yaşındayım ama kendimi 45 hissediyorum 😁

umena birde söyle bir şey var kimine zor gelen kimine kolay gelir.büyük Abim 3, küçük abim bir yaşındayken annem bile isteye beni doğurmuş 😝 çok da eğlenerek büyütmüş bizi zorluğundan bahsettiği tek ana şahit olmadım

Nananan çok iyi yapmissiniz bence keşke ben de erken yapsaydım rahatladiktan sonra zor geliyo.kuzenim de aynı arayla doğurdu yoruldu evet ama çok da değil çünkü ikisi arkadaş oldu beraber oynuyorlar ve 2 yıl sonra ikisini de kurtarmış olup keyfine bakacak ben daha ikinciye yeni hamileyim kızım 4 yaşında minik bebisle okul yollarına düşcem

20 haftalık hamileyim doğum yaptığımda kızım 3 yaşında olacak kim hamile olduğumu görse beni olsun ya ikisi beraber büyür gider diye teselli veriyor buda bana komik geliyor sanki zor bi durumdaymışımda teselliye ihtiyacım varmış gibi 😀