Kbra_atss Hanımlar selam 32+3den merhaba Daha önce doğum yapmış anneler hastane çantamı hazırlamaya başlıcam ama ne koymam lazım kafam karışık hastaneye ne olur ne olmaz pompa mama götürmelimiyiz sizce özelde doğum yapacağım devlette nasıl bilmiyorum
XBirmelekannesiii Kbra_atss evet süt sağma makinası götürün kendinize 2 takım pijama takımı koyun lohusa pedi göğüs pedi iç çamaşırı terlik bebek için 3 takım yenidoğan koyun 1 paket bez koyun kundak yapacaksınız carsafni koyun özellikle göğüs ucu kremi koyun
M-Urass_Mom Kbra_atss Hastane tipi pompa genelde özellerde oluyor hastanenize sorun derim bana gerek yok dediler örneğin. Mamadan ziyade kaşık biberon ya da kadeh koyabilirsiniz. Bunlar yoksa elinizde zaten sizi sağıp enjektörle veriyorlar. Mama da olabilir hastanenizde ama çoğunda yok. Sütünüz gelmezse bir koşu eşiniz mama alır gelir zaten dert etmeyin
XBirmelekannesiii Kbra_atss yani kesinle mama tercihiniz olmasın ben o hataya düştüm siz düşmeyin emzirdikce sütünüz geliyor mecbur kalırsanız hastane de mama veriyor
Babymom07 Kbra_atss bende mama almayı düşünmüyorum o an olmazsa alınır bir şekilde hastaneden de verilebiliyor ayrıca 💕