Anacsevgidolumelek Allah razı olsun tatlım iyi dileklerin için hepimizin yardımcısı olsun Rabbim 🙏
Eğer doktoruna güveniyosan 2. doktor olmasın canım kafa karıştırabiliyo hepsinin kendine has yöntemleri var hangisine uyacağını şaşırırsın benim diğerlerinde en büyük saçmalığım bu oldu... Frekansımın tutcağı bi doktor ararken çok değiştim kesen çok aşağıda biri yat bekle dedi diğeri istersen amuda kalk gitcek bebek gider dedi o yüzden yatma istediğini yap dedi 🤷♀️ Sağlam Ve tek doktorun olssun
Ben şimdi yaşadığım şehirdeki en pahalı doktorlardan birine gidiyorum ki bişey olduğunda arayabileyim gidip acilde saçma sapan doktorlara denk gelmeyeyim diye
bu konuların acısını çok çektim çünkü... Tüm harcamalarımdan her şeyimden kısarım yeterki bi daha o kötü günlere dönmeyeyim 😞 Düşün betam geriledi belli oldu bebek ölmüş doktor git 1 haftaya düşük yaparsın dedi ama düşmedi 1 hafta daha onun içimde ölü olduğunu bilerek hayatıma devam etmek o kadar zordu ki 😭 Sonra ilaçla düşürdüler falan... Allah düşmanımı bile korusun böyle durumlardan 🙏🙏
Dediğin gibi dualar namazlardan sonra ayetel kürsüler düşmüyo dilimden Allahım hepimize hayırlı ve sağlıklı bi 9 ay
hayırlı ve sağlıklı bi doğum
ardından bebeklerimizle hayırlı ve sağlıklı bi ömür nasip etsin inşşallah kuzum 🤲🧚♀️😚😚