Dilarabozdemir Kızlar ilk hamile olduğunuzu öğrendiğinizde beta değeriniz neydi ? Benim 4+3 son adetime göre 4737 çıktı olabillr mi?
Naz1404 Dilarabozdemir İlk öğrendiğimde 700 çıktı.. sonra bir daha baktırmadılar şu an 7+1 im. Hayırlı olsuunnn size💐
poyrazege1503 Dilarabozdemir Dilarabozdemir 4000 lerden bahsediyorsunuz muhtelemen daha erken hamile kaldınız yada ikiz gebelik
Sesra34 Naz1404 merhaba siz bebeği veya kalp atışını duydunuz mu? bende 7+1 haftalık hamileyim son adet tarihim 2 mayıs,, betamı 4 haziran da 2100 le öğrendim bayramdan önce gittim kese ve yolk kesesi vardı bebek yoktu
Neferut Dilarabozdemir maşallah ben 4 haftalıkken 270 di. Sizin baya iyi çıkmış ya sandığınızdan daha fazla günü ya da belki çoğul gebelik hayırlı olsun:)
Merii52 Dilarabozdemir Merhaba ben 5 haftalıkken kanda öğrendim ve betam 3500 çıkmıştı o haftaya göre zaten yüksek bir değer sonra ki hafta da ikiz olduğunu öğrendim zaten 😇 sizinde ikiz olabilir belki yüksek çünkü haftana göre
Dilarabozdemir Merii52 bana da garip geldi ilk çocuğumda değer daha düşüktü ve 2 katı artıyordu 2 günde bir birden bu rakamı görmek beni şaşırttı
-incila- Oğlumda adete 2 gün kala 7bine yakın öğrendim. Şimdi adete 7 gün kala 57yle öğrendim. Adet günü 648di. İki kese varmış biri gelişmedi maalesef. Bizzat betanın ikizle alakalı olmadığını gördüm. Sanırım erkek bebeklerde beta yüksek çıkıyo
Eylulperisi -incila- kesinlikle katılıyorum beta yüksekliği çoğul gebelik anlamına gelmiyormuş ebe söylemişti
-incila- poyrazege1503 bende burda görmüştüm birkaç kişi yazmıştı ama beta ile cinsiyeti çok bağdaştıramıyorum. Kızım olsun çok istiyorum ondan çok mutlu olmuştum 😅 umarım teori tutar