1prensesannesi__ Cansu__1997 evet bizde aslan olcaz 🥰 olsun saglikla gelsinde sezaryen normal önemli degil 😃 benim ilki normal oldugu icin simdi 2. Daha kolay gecer diye normal bekliyorum iste aksi durum olursa heran hersey degisebilir 😃
Cansu__1997 1prensesannesi__ ayaz aslan🙂🙂🙂 annem emir olsun çok istedi bizde yaman emir olsun dedik sonra fikir değiştirdik çünkü ayaz kiraz mevsiminden beri hayalim
1prensesannesi__ Cansu__1997 o diziyi bende cok severek izlerdim 🥰 bende baska isim koycaktim ama kayinvalidem hep yasin istedi esim tek erkek oldugu icin annesini kirmak istemedim tek oglunun cocugu cunku yanina isim ekledim bitek icimde kalmasin diye 😁
Yusufun_Annesi22 29+2 olduk bizde çok rahat hamilelik geçiriyorum bebeğim çok üslü sakın fazla yormuyor beni zaman çok çabuk geçti ilk doğumumu yaptıran doktorum 5 Eylül gibi tarih vermişti sezeryan olacak.
Civciv53 Yusufun_Annesi22 ah ah bende senin gibi diyordum dün geceye kadar bacım durmuyor neden böyle oldu 🤣 ne yiyip ne içtimde böyle oldu uyuyamadım hiç 4 saat bölük pörçük
metemom_ Cansu__1997 kız aslan burcu olmasını niye istiyorsun ben korkuyorum çok dik başlı olur diye 😂
Cansu__1997 metemom_ çünkü ismi de Aslan olacak Ayaz aslan ve aslan burcu çok özgüvenli oluyor Tamam egosu biraz var ama olsun Başak olmasından iyidir
Mesen Cansu__1997 31+4 deyiz Ağustos 18 görünüyor doğum Dr öyle dedi biraz fazla ağırlaştım herşeyi bu haftalar yapmak lazım inşallah sonraki süreç kolay geçer amin
Cansu__1997 Mesen Ben de İzmir’de oturuyorum 3 aydır İstanbul’dayım daha alışverişimi bile tamamlamadım bir tane çantasını bırak ağırlaştım bir yere gidince yoruluyorum ve kızım var onunla uğraşıyorum o da beni yoruyor
T1627 Cansu__1997 bilen var mi ya az once oturdugum yerde bebegin hickiriklarini kasiklarimda ve boyle sanki popomda kalp atisi gibi hissettim sebebi ne