Altunkaya_44 Z_ulall 30 + 6 aynen hareketler çok net hissediliyo ama hiç rahatsız olmadım çünkü 27 haftalarda felan hareket etmiyodu çok. Korkuyodum sürekli bisimi oldu die şimdi çok rahatım sürekli hisediyorum iyi olduğunu biliyorum
senaall Z_ulall evet bazen kasılıyor kalıyor toplanıyor sanırım bir yerde ama benim hoşuma gidiyor 🙈🙈
ZeyneppppGucer Z_ulall geceleri bende öyleyim bazen sert vuruşları ya da dönüşleri oluyor ama artık dur oğlum diye uyarıyorum ama nafile 😁 sonra kendi kendime sen bi de bunu doğunca gör diyorum 😁😁 Rabbim boşuna cenneti ayaklarımız altına sermemiş demekki her zorluğuna bin şükür onlar iyi olsunlarda ♥️
Annecik02 Cansu__1997 33 haftalık olduk daha ne alışveriş yaptım ne valiz ne başka bı hazırlık sürekli uykum var hiç yerimden kalkmak istemiyorum 🤣 zaman ne çabuk geçti ya benimki daha dönmedi makat gelişti 1 ay önce şimdi durum ne bilmiyorum.. inşallah en kısa sürede alışverişi yapıp hazırlıkları bitirmek istiyorum. 2 normal doğum yaptım ikisi de kız bu doğacak olan da erkek Allah’ın izniyle 😁
Cansu__1997 Annecik02 sağlıklı gelsin Benim de bir kızım var şimdiki erkek ilk çocuğum makat gelişti dönmedi topal yürüyordum bitmişim artık dr dedi öleceksin hemen alalım
Zeyyno_ Cansu__1997 Bnmde ikinci gebeligim Normal doğumdu ilki bundada öyle olur umarım bakalım 31Haftaligiz doğum 24Agustos görünüyor 🙏
serifeeyld Cansu__1997 bugün 30+6 olduk 1 haftadır felan artık çok sert hissetmeye başladım hareketleri sıcaklar zaten mahvediyor insanı 🫠kıyafetleri yavastan yıkayıp ütülemeye basladım ama tabii daha bitmedi haftayada hastane çantasını hazırlamayı düşünüyorum sıcaklar gitgide bunaltıyor çünkü 🙃sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı insallah💕🌸
cerend2024 Cansu__1997 30+3 olduk biz de, sıcaklardan ödemle karışık baygın durumdayız🥲 Ağustos un son haftası doğum bekliyoruz ama ben oğlum aslan burcu olsun istediğim için bir tık erken doğurmak istiyorum, hayırlısı bakalım😅
Cansu__1997 cerend2024 Bende aslan burcu olmasıni istediğim için dr bir hafta erken sezeryana alınsam olurmu dedim yok dedi ama inşallah aslan burcu olur 16 ağustos aslan burcu
metemom_ Cansu__1997 kız aslan burcu olmasını niye istiyorsun ben korkuyorum çok dik başlı olur diye 😂
Cansu__1997 1prensesannesi__ aslan burcu olacak sağlıkla gelsin benimkide hareketli bu aralar ama sezeryan olacak normal doğum beklemiyorum
1prensesannesi__ Cansu__1997 evet bizde aslan olcaz 🥰 olsun saglikla gelsinde sezaryen normal önemli degil 😃 benim ilki normal oldugu icin simdi 2. Daha kolay gecer diye normal bekliyorum iste aksi durum olursa heran hersey degisebilir 😃