minikkelebegimm Kızlar sizinle dün başıma gelen bi olayı paylaşmak istiyorum. 11 haftalığım dün hastane dönüşü karşıdan karşıya geçmek isterken çift şeritli yolda araç bana yol verdi büyük bi araçtı. Karşı taraf da müsaitti geçmem için güya akıllılık yapan bi lokanta çalışanı motorlu arabanın yanından çıkarak bana çarptı düşmekten son anda dengemi sağladım çok şükür ama direk karnıma doğru geldi motorun gövdesi sonrası benim için korkudan daha kötüydü tabiki hemen hasteneye gittik bebeğime bakıldı dün gece müşahade altında kaldım çok çok binlerce şükür ki iyiyiz kanama durumu vs olmadı çok hafif kasık ağrım vardı çok şükür geçti. Ve gerizekalı çarpan kişi ehliyeti elinden alınmış bi cani şikayetçi olcaz tabiki bugün bize yarın Allah korusun bi miniğe ya da başka bi cana. Bugün eve geldik Ama yine de korkuyorum nolur bize dua edin 🤲🏻 Siz de çok dikkat edin şimdi evden çıkmaya korkuyorum. Başa gelcek de evde de olur bişey ama travma gibi oldu 😢 Allah’ım hepimizi korusun❤️❤️❤️
Defnemmm2301 minikkelebegimm o travma yı çok iyi bilirim gözümün önünde annem kaza yaptı ve ben kedi bile karşıdan karşıya geçse bağırıyorum hızlı geç diye Rabbim seni de bebeğinide ucuz kurtarmış inşallah sağlıkla kucağına alırsın dikkat et bundan sonra 🙏🙏😔
asilsmom Ayy çok geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin🙏🏽❤️Açıkcası bende nefret ediyorum şu motor işinden çok tehlikeli ya
minikkelebegimm asilsmom çok teşekkür ederim canım benim de en nefret ettiklerim arasındaydı şimdi daha da nefretim oldu😢😡
minikkelebegimm nehirimmm amin canım çok sağol hepimize sağsalim kucağımıza almak nasip olur inşallah 🤲🏻
minikkelebegimm Defnemmm2301 amin canım inşallah çok sağol size de çok geçmiş olsun canım annen iyidir inşallah🤲🏻
Defnemmm2301 minikkelebegimm kazadan sonra 10 gün yoğun bakımında kaldı vefat etti ve benim en mutlu günümde oldu kına gecemde sabah düğünüm vardı 😔😔
Duranb minikkelebegimm cok gecmis olsun cnm sikayetinde sonuna kadar git alsin cezasini insan musvettesi !!!!!
Meli minikkelebegimm geçmiş olsun zaten şu motorlu kuryeler cok tehlikeli reşit olmayanlar bile fırt fırt heryerden xıkıyor motorla