Elisa24 Aysegulll_37_annelikk ben 30. Haftaya kadar hep jiletle alıyordum alamadığım zamanlar eşimden ya da annemden yardım aldım ama çok fazla çıktığı için ağdaya başladım ağda biraz acıttı daha önce hep jiletle aldığım için ama fazlasıyla rahatlığını gördüm 1 aydır hiç çıkmadı tek tük kesinlikle ağdayı öneriyorum
Aysegulll_37_annelikk Elisa24 tabikide bikere zorlaniyorsun ama 1 ay rahatsin jiletle yeterince temiz bile olmuyo 1 2 gün SONRA tekrar çıkmaya başlıyor
Aysegulll_37_annelikk Tüy dökücü hiç kullandınız mi @ Booksandcats Dmrc5234- Elisa24 Sinem_klc Civciv53 2bebekannesi3542 anneyimben_46 Dilarac Esum48 balim35 Cennet-polat Drfatma Caglab myavocado
Aysegulll_37_annelikk Sinem_klc bende normal doğum istiyorum insallh olur sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini
Aysegulll_37_annelikk Dmrc5234- evet aslında onu bende merak ediyorum bı ara kullanmayı düşündüm ama nasıldır bilmiyorum iyi yorumlar gelirse denerim
Booksandcats Jiletle alıyordum hep ama hamile olduğumu öğrenince ağdaya gitmeye başladım şu an aşağıda ne var ne yok hiç haberim olmuyor görmüyorum göbekten 😅 ayda 1 gitmem yetiyor
Civciv53 Aysegulll_37_annelikk yok kullanmadım doktorda önermiyor zaten tüy dökücü kimyasal içerdiği için
Drfatma Aysegulll_37_annelikk normalde de kullanmadım içindeki kimyasalların da gebelikte zararlı olacağını söylüyorlar zaten önerilmiyor
iiliya12 gayesblog ağda tetikliyor evet kasılmalar yaşattığı için herkeste durum aynı olmayabilir başka etkenler de olabilir muhakkak ama kuzenim 7 aylıkken yaptrdi ertesi gün doğumu basladi
susaMom_ iiliya12 Benim doğuma 1 hafta kaldı ya da kalmadı bu hafta içinde olur doğar suyu azalmış dendi agdaya gitmek istiyordum bende böyle korktum ya jiletler temizlemeyi sevmiyorum 🥹
balim35 @Aysegulll_37_annelikk Hamileyken denemedim ama hamile değilken bir kere denemiştim kullanışlı gelmedi bana ya , şimdi bilemiyorum nasıl olur yarım yamalak gibi oluyor onla
Caglab Aysegulll_37_annelikk yok kullanmadım ben. Daha önce lazer yaptırdığım için zaten jiletle hallediyordum normalde de.