Aysegulll_37_annelikk Tüy dökücü hiç kullandınız mi @ Booksandcats Dmrc5234- Elisa24 Sinem_klc Civciv53 2bebekannesi3542 anneyimben_46 Dilarac Esum48 balim35 Cennet-polat Drfatma Caglab myavocado
Deniz_mina Drfatma amin inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız sizde tekrar söyleyin doktora gıtcem falan derseniz yapar o zaman 😂😂
Cennet-polat Aysegulll_37_annelikk lazere gidiyordum azalma oldu ama hala var kendim alamıyorum makineyle esim hallediyor görmüyorum zaten
balim35 @Aysegulll_37_annelikk Herkesin kanayan yarası 🤦🏻♀️ bende diğer yerlere lazere gitmiştim evlenmeden önce genital bölgeye gitmemiştim Suan okadar pişmanım ki en azından hafif tüyler olurdu şimdi baya maalesef jiletle aldığımdan kalın kalın cıkıyor.. Bende ayna ile yapıyorum eşim doğuma yakın mecbur yardımcı olacak ya da son hafta ağdaya gidicem öyle düşündüm
Civciv53 balim35 kız gitsen nolcak benimde yok gibiydi lazere gitmiştim. jiletle sanki erkek kılı gibi çıktı ve çoğaldı ah bu hamilelik🥹
Ecnrclk Epilator makinesi ile alıyorum 38 haftalık oldum ayna koyuyorum karşıma cımbızlı epilator ile alıyorum agdaya gitmek istiyorum ama kıl takıntım var çok az çıksa beni rahatsiz ediyor o yüzden kendim epilator ile alıyorum
Esum48 Aysegulll_37_annelikk benim doktorum son zamana kadar agda yapabilirsin skinti olmaz dedi. Bi yere yaptircaksan da hijyeninden emin ol dedi. 33 haftayim agdayla aliyorum. Gobegim buyudugunde gorememeye basladigimda bir sehpaya ayna koyup alttan bakarak o sekilde aliyorum. Sanildigi kadar zor olmadi. Bu haftadan donra nasil olur bilemiyorum jiletle devamli ugrasmak istemiyorum
anneyimben_46 Aysegulll_37_annelikk ağdaya gitmiştim ben hep yoksa tek yapamıyorum jiletle almaktan da nefret ediyorum kıllar çıktıkça batiyo jiletle
2bebekannesi3542 Aysegulll_37_annelikk kücük bir tabureye oturup aynanın karsısında agdayla alıyorum. 31. Haftadayım bir kere daha alırsam yeter heralde😂
Aysegulll_37_annelikk 2bebekannesi3542 benim agdaya pek cesaretim yok ya şuan bebeğe sıkıntı olur diye
Civciv53 Aysegulll_37_annelikk 30 haftalığım maalesef jiletle 🥲 riskli gebe olduğum için ağdaya cesaret edemiyorum ama doğuma az kalırsa ağda yaptırıcam hiç olmadı doğumdan sonra rahat ederim
Sinem_klc Aysegulll_37_annelikk eşimin tras makinesi ile alıyordum iyi kötü gobus iyice büyüdükçe jilet kullanmak zorunda kaldım. Eşim yardımcı oluyor çünkü büyüyen gobus sagolsun izin vermiyor kendi işimizi kendimiz görelim. Doğumdan belli süre sonra lazerime devam edeceğim inşallah tüylenmede artış olmaz. 39+4uz 🌸🐣
Sinem_klc Aysegulll_37_annelikk normal doğum olacak hayırlısı ile henüz bebiste bir hareketlilik yok bakalım ne zaman gelecek dualarınızda beni unutmayın 🌸🐣
Aysegulll_37_annelikk Sinem_klc bende normal doğum istiyorum insallh olur sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini