yokusbebek Kızlar, benim kan grubum 0 RH+, eşimin 0 RH - Bu durumda kan uyuşmazlığı olmuyor değil mi? Yani 28. haftada kan uyuşmazlığı testi yapılıyor. Bunun için bir şey yaptirmama gerek var mı?
dika yokusbebek olmuyor çünkü benim ki de sizin ki gibi ben 0+ eşim 0- doktorum söyledim olmaz dedi sizde ama yinede bı gidin bakın
Deletedmom_116 yokusbebek Oluyor .Araştırın isterseniz kan uyuşmazlığının en tehlikeli grubundasiniz bizimde aynı şekilde Düşük yaptım uyusmazliktan iki kere . Oğlumda iki kere acil iğne olmam gerekti . İğne olmanız gerekli Eğer leke vs durumunda acillen olmanız lazım . Yok demisler Ama var Oğlumun ki 0- vücudum istemedi Erken doğum riskim bile vardı sorunluydum baya
yokusbebek Deletedmom_116 Pardon ama öyleyse bile daha güzel bir dille söyleyemez misiniz? Doktorumu aradım simdi. Yok öyle bir şey dedi. Olsaydı ne zamandır biliyorum kan grubunu risk var derdim dedi. Ne biçim bir tavırla insanları endişeye sürüklüyorsunuz!
Niloyaaaaa Deletedmom_116 lütfen yanlış yönlendirmeyin kadın negatif erkek pozitifse kan uyuşmazlığı olur.. kadının pozitif olduğu kan grubunda erkeğin negatif olması hiçbir anlam ifade etmez..
e_blue_sky_a yokusbebek sizin negatif eşinizin pozitif olduğunda uyuşmazlık oluyor. İlk Çocukta sıkıntı olmuyor zaten uyuşmazlık olsa bile…. 2.de sorun olabiliyor
EA94 e_blue_sky_a ilk bebeğimi kan uyuşmazlığı sebebi ile düşürdüm. Bence doktorunuzun sizi yönlendirmesine izin vermelisiniz. Kimsenin aklını karıştırmayın lütfen
e_blue_sky_a EA94 ilk bebekte diyelimki sen nefatifsin eşin pozitif ve bebek de pozitif. Anne kanı ilk gebelikte yeterli miktarda antikor üretemez. Farklı sebeple düşürmüşsündur sen zaten ilk düşükler in Çok belirgin teshisleri olmaz genelde sebebi anomali dır. Bize soru soruyorlar bildiklerimizi söylüyoruz post sahibine kafası karışacak ise sormasın kimse bsy gitsin doktoruna sorsun ne diyim
Drfatma yokusbebek anne rh - baba rh + olursa risk oluyor sizde risk yok, İlk bebekte yeterli antikor oluşmadığı için büyük bir risk olmuyor ama koruyucu olması için iğne yapılıyor eğer annenin indirekt coombs testi negatifse. Ben de doktorum fakültede kaç kere derslerde gördük doktorunuza güvenin siz
Deletedmom_116 yokusbebek soyleyisimde ne var aman Bişey olur aman Allah korusun ölürsünüz mu demişim başıma geldi Dedim uyarmak istedim sadece . Ters anlayıp hiddetlenen sizsiniz . Düzgünce uyardım Ama anlamış oldum ki insanlara insanlık Yapmamak gerekiyormuş artık . Sağlıklı gebelik dilerim .
EA94 yokusbebek bence burada yazılan her şeye çok takılmayın her hamilelik birbirinden farklı en iyisini doktorunuz ve siz bilirsiniz. Hamileliğinizin keyfini çıkarın 😌
_b-e_ Kan uyuşmazlığı ben ve esım arasında da var genelde düşük rıskı tasıtıyormus ve kanama veya herhangi bır durumda kan uyuşmazlığı ıgnesını erken yapıyorlarmış fakat çok şükür ben çok dıkkat ettım ve böyle bısey yaşamadım suan 27 haftalığım 28 e gırcem ve ıgnem yapılacak Allah’ın ıznıyle canınızı sıkacak yada kafanıza takacağınız bır durum yok kalbınızı bozmayın tıpta çözümü olan bı durum bu 🙏🏻
yokusbebek _b-e_ Teşekkür ederim güzel cevabınız için 🌸 Sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah 🤍
Civciv53 yokusbebek kan uyuşmazlığınız yok olması için annenin negatif babanın pozitif olması gerekir
yokusbebek Deletedmom_116 İnsanı endişelendirecek şekilde söylüyorsunuz ama. Hem de hamile bir insanı. Araştırın dediniz. Araştırdım hiçte dediğiniz gibi bir şey yazmıyor bir yerde. Doktorum da tam tersini söyledi.
Deletedmom_116 yokusbebek Allah aşkına ne dedmde endişellendiniz ? Baisma geleni anlattım Yaşamayın diye Gerçekten iyilik yaramıyor . Bende geçirdim hamilelim nelerin kötü etki edeceğini ters olduğunu biliyorum merak etmeyin .
yokusbebek Deletedmom_116 En tehlikeli gruptasınız diye yanlış bilgi veriyorsunuz. Endişelendirecek daha fazla ne yapabilirsiniz? Bilginiz olmayan ya da yanlış bildiğiniz şeyler konusunda yorum yapmayın. İnsanları korkutmayın.